Äntligen

Så som jag har väntat på den här dagen! Nu slipper jag gå hem efter alla förfester när alla andra går ut. Känns helt underbart.

Louise och matlida var så söta igårkväll. Dom var helt extas och kl 00.00 sjöng dom för mig och gav mig en present. En rosa liten väska som innehöll cigg, marlboro light tändstickor, plastglas+ett sugrör, en hotelltvål, dubbelnougat och en tandborste. Haha.

Jag som skulle sova ut idag så jag skulle vara pigg men det gick inge vidare. Vaknade första gången kl 9. Hade väl fortfarande min väckarklocka inprogramerad i skallen.

Läste nlt och drack mitt kaffe för en stund sen. Självklart har mamma och pappa och mormor och morfar satt in varsin bild på mig i tidningen. Inte snällt.

Nu ska jag fixa och greja lite.


Gott nytt år på er alla!

Släktkalas

Nu är släktkalaset slut!
Det har varit en superbra kväll. Har dock varit väldigt trött, så jag passade på att ta en tupplur efter maten när de småbarnen kollade på film. Fick fina presenter bla. presentkort, pengar, champangeflaskor och imorgon väntas det från mamma och pappa + farfar och farmor.

Om en liten stund ska jag ut och träffa louise och matilda, vi ska fira in min 18 årsdag med skumpa :) inte helt fel!

Nyår imorgon (helt sjukt) kommer nog bli minst lika bra om inte bättre såklart. Lokalen är hur bra som helst och vi har ordnat och fixat allt klart, så det bara är att komma dit imorn och starta festen. Det bästa är att få fira med alla sina underbara vänner!

Livet är på topp!

Saknar Maja som inni bomben bara. Men vi har lovat varandra ett videosamtal imorgon.



    

  
                               Mamma ska smälla raketer

morn morn

Är sjukt trött på att gå upp efter en väckarklocka. Vill bara sova ut och inte vara trött. Det gör det inte lättare heller när jag inte kan sova på nätterna. Men efter en kaffe och cigg nu är jag nästan vaken. Ett körkort nu hade inte suttit fel, men det får vänta. Tur att man har snälla föräldrar som orkar skjutsa mig. Inte jättekul att promenera i minusgrader.

Filmen igår var urkass.. inte alls som jag hade väntat mig. Fick väl fram ett och annat skratt men jag hade nog hellre velat se Avatar istället.

Efter jobbet idag ska jag och järngänget fixa lite inför nyår. Städa och greja iordning lite så allt är klart.
Fyller ju faktiskt år då också, har dock inga kännelser utav det. Kanske kommer imorn när jag har släktmiddag och firar med champange :)


Göta kanal

Tjoflöjt

Kom till malicka för en stund sedan och ska iväg på bio nu. Tänkte byta till avatar istället, men den gick bara kl 18 så det var försent men göta kanal är nog bra den med.

Later


27 dec

Hej på er!

Har varit ett par hårda dagar nu runt jul både innan och efter så någon kraft till att skriva här eller att göra något annat än att ligga i sängen på dagarna har inte funnits.

Julafton var bra, fick väldigt bra och nödvändiga saker. Märks att min blir äldre. Bla. Kamera, skor, pengar, kläder..
De flesta kvällarna har slutat med nån form av fest men nu ska jag ha ett litet uppehåll fram till nyår. Jobbar mån-ons 10-18 så nån vidare shopping som jag hade planerat in blir det nog inte. Får nog springa från jobbet en snabbis på lunchen imorgon. Behöver köpa skor och diverse andra nödvändiga saker.

Befinner mig just nu hos lollo, ligger i soffan och ser på drömkåken. Himla bra film alltså.

Tjingeling!


God jul. :-)

Äntligen julafton och ingen julkänsla här inte. Blev hämtad imorses av mamma och när jag kom hem letade jag fram två julklappar. Det var min nyårsblåsa och ett par svea trosor. Satt som ett smäck båda två.

Sitter i soffan nu framför pippi långstrump på de sju haven. Kl 14.30 ska vi gå tre hus bort till mormor och morfar. Julmat, Kalle anka, julklappsutdelning samt julklappsleken står på schemat.


Tjoflöjt.



23 dec

Hej på er!

Är helt slut i kroppen och i huvudet. Kan knappt tänka klart längre, har fått hjärnsläpp och känt mig allmänt groggy på jobbet idag. För mycket i huvudet på en gång. Men nu är jag äntligen ledig i några dagar. Börja jobba igen på måndag. Så det har vi firat med god julmat med familjen och nubbe på det.

Har fått träffa kära Clara idag också som kom hem från London inatt. Hann med en kaffe på mc donalds efter jobbet eftersom inte ett enda café var öppet efter 18 tiden. Var kul och få prata av sig 3 månaders händelser och skvaller. Fick en jättefin julklapp också!

Så tråkigt att jag inte fått någon julkänsla än, ligger en vecka efter känner jag. Har inte haft tid och tänka på varken julen eller julklappar. Men den kommer nog förhoppningsvis imorn på morgonen när jag får min "morgon julklapp" som är lite av en traditon efter alla år.

Ikväll blir det nog vinsippande hos en vän eftersom jag hoppade det igår. Kan nog vara mysigt.

God jul på er!

Julfest

Fick sluta jobbet tidigare idag så jag passade på att ta en sväng på stan och kika på julklappar. Hittade dock inte det jag sökte. Gick till alexandra direkt efter men vi förlyttade oss ganska fort till hanna och gjorde hon och amanda sällskap.

Nu sitter vi här och smuttar lite vin och tjötar skit. Kl 22 så kommer privatchaffisen och skjutar ut till vinninga på julfest. Bra initativ Micke!

Fick lön idag, tjoho! jobbade inte så många timmar iofs förra månaden, men det är alltid något. Så imorn efter jobbet så får det bli shopping tror jag av diverse nödvändiga saker.

Ha en bra kväll!


tidsfördriv

Nämn något som gjorde dig glad igår: En helt underbar julklapp som jag fick igår av m&m.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Tog på mig ytterkläder 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Drack upp mitt kaffe

När grät du senast: Igårkväll när jag såg Blood diamond

Det senaste någon sa till dig:
"Men gud det är bara 5 minuter kvar"

Vad har du druckit idag: Julmust och kaffe 

Vad var det senaste du åt: En skumtomte

Vad var det senaste du köpte: Kaffe

Du samlar på: Saker som egentligen borde hamna direkt i soppåsen.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Nära vän eller mamma

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Solen skiner 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske

Sover du tungt: Oftast

Drömmer du mardrömmar: Väldigt sällan

Trivs du med ditt jobb: Superbra!

Favoritklädsel: Mysbyxor och nån slapp tröja

Favoritlåt just nu: Owl city - fireflies

Vad ser du om du tittar till höger: Vad är höger och vad är vänster?

Vad gör dig glad just nu: Det mesta.

Vad ska du göra härnäst: Äta en saffrans bulle och gå på toaletten

Höger eller vänsterhänt: Höger

Biter du på naglarna: Japp

Humör just nu: Happyface 

Kläder just nu: Jeans och luvtröja

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Vi säger så, hej"

Sommarplaner: Jobb jobb och åter jobb 

Hur många kuddar sover du med: 2 eller 3

Morgon eller nattmänniska: Både och

Antal timmar sömn inatt: 5-6?

Vad är viktigast för dig: Vänner och familj, helt klart

Snarkar du: Är tyst som en mus

Stjärntecken: Stenböck


Julpysslar

Halloj och godmorgon

Har pysseldag idag, i våran grupp har vi marsipan verkstad. Julmusik spelas och rummet är fullt av tända ljus. Himla mysigt. Ska sätta mig och göra någon fin figur, kkkkkaannske eeen huuund?
Senare ska jag till jobbet och jobba ett par timmar och ikväll blir det soffhäng och film.

Later.


Love shine a light

Vilken mysig helg det har varit!
Det blev typ en vit helg, ett glas tyckte jag att jag var värd i fredags men sen fick det vara bra. Det var länge sen det var en sån här "lugn" helg, men ändå så känner jag mig dödstrött och huvudvärk på det. Tror iofs att det kan bero på inte allt för många timmar sömn på nätterna och stressigt på jobbet, men gud vad det är roligt att jobba då när det är massor att göra!

Nu blir det film och mys som gäller.


Fredag 18 dec

Godmorgon på er!

Lyssnar på julmusik och dricker kaffe. No school today, så istället ska jag jobba 12.30-18. Den här helgen blir vit för min del. Jobbar hela helgen så några jobbiga och trötta uppgångar från sängen orkar jag inte med. Ikväll har vi planerat in en mysig middag och filmkväll hos malicka och förhoppningsvis blir det samma visa imorgon.



Hej mitt vinterland

Vilket jävla apväder det är ute. Höll på att blåsa bort förut.

Idag har jag inte gjort många knop, har varit hos malicka hela dagen och bara slappat i soffan sen åkte jag och mamma fram på stan och inhandlade lite julklappar och ett par snygga byxor från mq med nitar på. Fick också hem mina skor som jag beställde härom dagen, var dock en aning förstora men inte så det störde.

Tror jag ska hoppa in i duschen strax och värma mig lite innan jag ska ut i stormen igen.


Lill-lördag

Ska iväg och möta upp malicka nu och sen vidare på äventyr. Får se vart kvällen tar oss.


Beslutsångest






Jag ser snöö

Äntligen har jag fått julkänsla. Kan det ha något med snön och göra tro? Hade riktigt svårt att somna inatt, men vaknade upp 3 timmar tidigare än vad som var meningen för att majsan kom in och väckte mig. Det fick hon så gärna göra, jag var på ett riktigt bra morgonhumör dessutom.

Har precis ätit upp våran frukost som bestod av ägg, mackor och kaffe så nu ligger vi nerbäddade i soffan och kikar på underbara Sunes sommar.

Ha en bra dag!


deeeg

Färdig jobbad för dagen. Har precis moffat i mig en skål med popcorn, har en full stor papplåda bakom mig så det är svårt inte äta ur den. Nu ska jag för en sista gång kika igenom asos lilla utbud av deras klänningar innan jag ska beställa.
Ikväll tar jag det väldigt passivt, louise kommer nog förbi en sväng lite senare innan det är läggdags. Jobbar dubbelpass imorn så jag behöver nog all sömn jag kan få, tur att jag har sovmorgon till halv ett.

Morrrsss.

Söndag blir måndag

Då var denna helgen förbi...

Den har varit väldigt spontan och bra på de flesta sätt. Både fredag och lördag kväll började jag och maja med ljuvliga middagar med päronen, fortsatte ner i badet med varsitt glas och sen upp igen för diverse äventyr.
Jobbade i lördags och det gick kanon, dock väldigt trött men med lite sömn och mat så var man som ny igen.
Ska jobba hela veckan + helg och veckan därpå. Pengar rullar in som det ska.

Klickade hem ett par übersnygga klackar förut, bara blåsan kvar men den klickar jag hem imorn.

Majsan ligger i sängen bredvid och laddar för lite kortspel innan en bra film ska ses.

Sov gott.


Går i ide.

Ligger för nuvarande i min sköna säng och maja ligger bredvid mig i den andra sängen, vi ser på flickan som lekte med elden. Sjukt bra film för övrigt. Den här veckan är inte rolig, hade helst av allt velat gå i ide och vaknat upp på fredagkväll igen. Jag får helt enkelt ta mig vatten över huvudet och bara göra det jag ska göra, allt kan inte gå som en dans hela tiden.
Ikväll har jag varit hos en godvän och bytt några ord sedan åkte jag till harrys där hanna maja amanda och ammie var. Ammie bor i skåne och har varit på besök här i lisch så det var en liten "hejdå ses snart igen" middag.

Nu ska jag återgå till filmen.

Sov gott.

Lovely friday

Hungrig var ordet. Ska strax äta potatisgratäng för andra gången idag.
Farmor och farfar är på besök så snart ska vi äta middag tillsammans med mormor och morfar också. Städat eller ostädat var ju frågan igår. Jag har funnit svaret. Har surrplat i mig ett glas gott rött, ska fortsätta till rang och thidström om en liten stund men först ska jag möta upp malicka och klint. Lite smått halvstädat kommer det nog bli, men sen får det vara bra för min del..

Have a great night.


3 dec,

Idag har det varit en jäktig dag.
Började med att jag försov mig såklart men efter en kopp kaffe så var jag med i matchen igen. Var på mina två lektioner sen snabbt iväg för att möta upp maja och våran lärare. Åkte med henne till skara/katedralskolan, gjorde en undersökning där bland eleverna för vårat projektarbete. Jobbigt och bökigt att hitta nånstans där man aldrig har varit. Jag säger bara att det var första och sista gången jag satte min fot där igen iaf. Träffade iofs Bert Karlsson mitt upp i alltihopa, blev chockad till en början eftersom man bara sett honom på tv men så stod han framför oss och andra gången vi gick ihop med varandra så förde vi ett kort samtal. Jag som är älskar b-kändisar har jag hört?
Tillbaka i stan efter letande efter bankomaten och etc så var det raska steg som gällde till körskolan. Sen fick det vara nog. Kom hem och stensomna i ett x-antal för många timmar.

Imorn är det fredag......igen. Städat eller ostädat?


Glömde nästan av att berätta att jag förhoppningsvis ska till London den 3 januari och hälsa på Samuel&Clara! Kan bli bättre än bäst.


1 dec

Hej o hå vad tiden går. Redan först december, inte långt kvar till 2010 börjar..

Kom hem från körskolan för en stund sen. Sitter och mumsar i mig pappas supergoda fläskkotlett med sås och potatis. Mumma. Ska strax ut och övningköra med mammsen sen direkt till jobbet och vid 20 tiden blir jag upphämtad av amanda. Vi ska ha myskväll hela kvällen/natten lång, förhoppningsvis är maja med också. Jag är ju ledig imorn så man måste ju ta vara på det på bästa sätt.

Imorgon är det planering av nyår med järngänget som står på schemat.

Mors

RSS 2.0