Lovely

Göteborg var toppen. Tack till er brudar som fixade det till mig, det gjorde ni bra :) Ätit gott, shoppat och gjort många fina fynd, bra utekväll och varit full i skratt 24/7. Så detta ska absolut göras om.

Blev inte mycket sömn inatt och tidig uppgång imorses så trött var bara förnamnet när vi kom hem. Tvivlar på att jag kommer somna sen men den smällen får man ta ibland.

Maja kom hit för en stund sen, har dragit ihop våra sängar till en nu så nu sover vi i en dubbelsäng framöver. Mysigt.

Nu ska vi ta och poppa popcorn och fortsätta se på Wallander. Sleep tight everybody.

Let's go to gothenburg!

Idag är jag inte stor på jorden. Men det fina vädret och en kalldusch gör att jag känner mig som ny igen..typ.
Om en liten stund går kosan till gbg. Thank god för lönen som kom i måndags. Här ska shoppas och spenderas pengar som aldrig förr.



Ha en trevlig lördag/kväll för det ska banne mig jag ha!


Home sweet home!

Det finns nästan ingen bättre känsla som att vara borta och få känna lite hemlängtan. Man behöver komma bort ibland för att pausa från det man har hemma och bara få göra något annurlunda eller vad som helst. Man uppskattar allt så mycket mer då när man kommer hem till vardagen.. och då syftar jag på allt.
Vistelsen i kilsbergen har iaf varit jättemysig och rolig. Mycket skratt, blåmärken, bad, film, pulkarace, utbildningar och framförallt massor av SNÖ. Här hemma har vi nästan sommar jämfört med där uppe.

Har precis ätit upp middagen som bestod av fondue, bakadpotatis, sallad med tillbehör. Pappa vet allt vad han gör när han står vid spisen. Duschen står på tur snart och sen ska jag iväg på 20års fest och tillsist avslutas kvällen med en öl på bowlingen. Åker ju till gbg imornbitti med tjejerna så då vill jag vara pigg! Shopping och uteliv står på schemat.


Här har vi vår stuga som vi bodde i


....

Kom hem från mitt andra jobbpass i stallet för en stund sen. Behöver egentligen packa klart nu inför Örebro resan imorgon, glömmer säkert hälften av alla grejerna hemma i vanlig ordning...Men packningen får vänta. Strax börjar paradise hotel som absolut inte får missas!

Amanda och louise ligger i sängen nu medans jag ska hoppa in i duschen och få bort all hästlukt. Amanda som är super allergisk mot hästar måste nog åka hem inom kort om jag inte gör något åt den saken...



P3 spelade en skön låt förut

Who says

Vilken händelserik helg!
Utgång i fredags och lugn kväll igår. Skulle ut och övningköra idag. Gick bra tills vi kom ut på landsvägarna, glashala vägar och jag får möte. Hamnar där jag inte skulle hamna, var det var är en annan femma men bra gick det tillslut. Är förvåningsvärt nog på väldigt bra humör, ska strax ut till maja och bada tunna.

Denna veckan går jag i plugget mån-tis och jobbar 2 pass på tisdag innan jag åker iväg till kilsbergen ons-fre och på lördag åker jag och tjejerna till gbg, fick det i present av dom, barrundor och övernattning.

Have a nice week.

Trött.se

Är helt död idag och gå i skolan varje dag + jobb hela veckan ink.lördag så lär jag inte bli piggare. Att lägga sig i tid på kvällarna blir allt mer viktigare.

Well, nu ska ta en kaffe och gå på min sista lektion innan jag ska jobba.

Morsning korsning!


Tutalt mörbultad

För en gång skull så tycker jag det är skönt med söndag. Inte bakfull, gick upp i hyffsad tid och aktiverade mig med brudarna.
Åkte ut till klint i e.m, vi åkte fyrhjuling och dyna bakom den. Har bara lite ont i kroppen nu och röven ska vi inte ens prata om. Det där med att åka på isen kunde vi nog ha skippat! Men roligt så inni bomben var det.

I fredags var jag+4 här hemma och badade, det var skit trevligt och det ska defenitivt göras om. Stadt var väl inge vidare precis och inte efterfesten heller så det fick bli hemgång.
Men igår så bestämde vi oss för att ta det cool lugnt hemma hos maja. Vi bunkrade upp med skräpmat och godis framför tvn och bara slappade. 



Om några timmar ska vi på bio och snegla på Joel kinnaman. Yummy!



Fucking friday

Efter ett "hårt" träningspass nu på morgonen så dricker jag mitt efterlängtade morgonkaffe och fördriver tiden med lite fredagsmusik i öronen.

Middagen på k&k igår var jättetrevlig! Åt och drack gott. Tummen upp, helt klart. Vilka grymma jobbarkompisar man har. Inte alla som har det menar jag.

Vid tre tiden ska jag iväg och jobba, sen hem och fixa lite grejer innan amanda och maja kommer på bad och vinkväll. Blir nog utgång på toppen av det, om vi orkar vill säga..Att sitta i en 40 graders varm pool i några timmar med lite vin så blir man inte jättepigg! Men om jag känner oss rätt kommer vi hamna på stadt i vilket fall som helst.. Jag är sugen, maja är sugen och amanda likaså.



Later


En trött själ

Blev sängliggandes efter jobbet, så här ligger jag och bara blegar på tv. Närmare bestämt morden i midsomer. Maja ligger som vanligt bredvid mig i andra sängen. Jag tycker inte om att sova själv så hon får ge mig sällskap. Imorgon är det som vanligt plugg och jobb och på kvällen ska vi på jobbet iväg och käka på krog och kompani. Puss och kram på er

Sovmorgon


Fick en skön sovmorgon idag till kl 12.45. Maja tog också lite sovmorgon. Har varit ute och tagit en cigg och dricker kaffe. Ska strax åka iväg till ph och hämta louise och majas nya mobiler. Jag fick min igår. En iphone blev det. Bestämde mig igår på e.m så det fick bli ett mycket impulsivtköp, men dom ska också vara dom bästa har jag hört?  

Efter skolan ska jag jobba i några timmar, efter det blir det övningköra med mor och sist iväg och träna. Tänk det, har inte tränat på ett x antal år, men nu jävlar!



Lite bilder från i fredags

   

   


GSI


Söndag kväll/natt och jag är nyss hemkommen från råda. Har varit där och sett på johan falk och snygga wagner. Ligger i sängen nu och kikar på kalle och chokladfabriken, kommer nog inte somna på ett bra tag känns det som.

Helgen har varit bra och händelserik. I fredags var vi här ett gäng och firade min försenade 18års dag. Verkligen lyckat, och stadt var helt okej med. Hann med en sväng på dansgolvet det sista.
Och igår var jag trött och risig, en kväll i soffan var planerad men efter min kusins kalas bar det av hem och fixa iordning sig och sedan ut på äventyr. Först ricky, rymd och sist cafét. Var väl inte jättesugen på alkohol så det blev en lugn kväll.

Imorgon är det tillbaka till "verkligheten", mitt såkallade jullov som jag har haft kan jag inte direkt kalla det för det. Har jobbat nästan varje dag dom här veckorna och än är det inte slut. Ska in till jobbet imorn och fixa mitt schema så det inte krockar med plugget.



God natt på er.

Brrr

Sitter i soffan hos alex med mitt kaffe framför nyheterna. Fick order om igårkväll att få upp henne till kaffet, men det var lönlöst, ingen alex uppe nu inte och ingen louise heller.

Jaja, ska bege mig till jobbet nu, det tar emot lite att gå ut i det här vädret. Men på med luvan och i med bra musik i örona så går det nog bättre.




What ever you do, I do it to

God morgon!

Jag har gått och fått sömnproblem, något jag nästan aldrig får. Sover dåligt på nätterna men går upp är piggare än vanligt. Var dock inte på det bästa humöret eftersom vi inte hade något kaffefilter... så det var bara för mig att ta på mig en jacka och mina uggs och springa över till mormor och morfar. Himla smidigt att ha dom så nära. 

Medans jag ska traska iväg ut för att bli upphämtad av chefen och sedan åka till jobbet så ligger majsan kvar i sängen och sussar. Det ska jag göra imorn, så skönt att få vara ledig. Man tar vara på det på ett helt annat sätt nu så det sitter extra fint. 

Ikväll blir det ett eller två glas vin ute med några tjejer.


Later.

Nytt år nya möjligheter

Just det, det var nu mitt nya liv skulle börja, det har varit min plan i 1 månad? Får se hur det yttrar sig om den saken.

Nyårsafton var toppen, middagen var helt underbar men in på små timmarna började gäspningarna komma..var nog hemma 05.00? Då hade jag ont i fötterna och har det fortfarande. Men så ska det vara.

Idag kom samuel hem på en visist från london. Är bjuden dit nu på middag med fam.reimers. Mysigt värre. Tjöta skit och dricka vin och sedan beger vi nog oss till cafét.

Nej nu måste jag rusa, ska ju vara där om 5 min.

Tjingelong

RSS 2.0