Göteborg / Summerburst

Komboparet aka packåsnorna är snart i Götet. Kioskvältar helg.


kick ass.


....


Summerburst 2o12 - epic moment


29maj - Lollo 21


"Sometimes I think you talk just to make sounds."


bye monday & hello boring tuseday


Vi hade i alla fall tur med vädret.


Sommargodis.


Same same but different.


Lördag på jobbet.

Strejkar solen idag och hänger i soffan istället. Svalare & skönare. Dricker kaffe, ser på nyhetsmorgon och tittar efter solresor som det står våra namn på.


thumb's up for monday.

Produktiv dag med start i solen och morgonkaffe. Gjorde klart terminens allra sista hemtenta, känslan när man man trycker på "skicka" är obeskrivlig. Eftermiddagen och kvällen chillade vi loss i Bärstaviken, helt vindstilla och strålande solsken. Det var vaarmt. Hör häpna, men jag & Antonia badade för första gången i år - den kicken var inte att leka med och kallt var det också fast ändå skönt på samma gång. Wierdo. Fin kväll med fina vänner.


Get up Stand up


SATC.


Goddag yxskaft.

Dessa klämdagar snurrar till huvudet totalt. Att hålla reda på dagarna är för mig i min värld helt omöjligt. Som ni ser är föregående överskrift "godmorgon söndag", fel fel fel. Det är ju imorgon.


God morgon söndag.

Pigg & utvilad - att vakna 2,5 timma innan mr alarm är väldigt sällsynt och vet inte när det hände senast. Vilken känsla. Har jag börjat bli vuxen på riktigt nu? Morgonmänniska istället för kvällsmänniska, gillas starkt.





....


tisdag.


Jag saknar dig

Två timmars gråtfest blev det av denna kvällen.


paus.

öronorgasm.


måndag.

Sitter bänkad framför paddan & datorn. Kaffekokaren går på högvarv och P3 spelas som vanligt. Vem lägger deadline för hemtenta mitt uppe i praktiken? Räcker det inte med att man är där 40 tim i veckan? Uppenbarligen inte.
Drygar ut dagen här hemma och kvällen slår jag ihjäl med gamla stammen.


Linnéa-dagen.

Solens dag, min, mamis & mormors namnsdag och mosters födelsedag. Släktkalas vid lunch och utflykt i eftermiddags. Bumblebee rullade runt oss på kållandsö - skådade årets första älg, drack kaffe på klipporna med utsikt mot kinnekulle & solen mitt på oss. 5/5 toasters.

Ikväll är lyans alla ljus är tända, filmmaraton, te & alex.


Que?

Kvalitetstid med kombo under fläkten. Ska mitt in i smeten av vad som kallas "stan" för att fira Emma om en stund. Inte ett jobbpass så långt ögat kan nå på hela helgen. De e fett.


minus kropp.

Lämnade kroppen hemma i sängen imorses men själen fick följa med till das work. Rastar hjärnan med P3 & överkonsumerar kaffe. Thank lord för koffein och nikotin.


Hamilton

Mikael Persbrandt gör succé igen.

green fingers.

Min lilla orkidée har börjat blomma på nytt.


....


hakuna matata.


tjheena


....

Blev soffan & myskläderna direkt efter jobbet, så här har ni mig ikväll. Kombon är ute på äventyr, Entourage är kvällens sällskap. Awesome shit.


120504

Jag & kombon gjorde debut längs strandpromenaden i förmiddags. Pausade i Stenhammar med bebisbus & lunch. Åkte buss för första gången på hundra år - glömmer bort att det existerar kommunalt. Hookade up med sparven för födelsedagskaffe på bakgårn.
Ska hoppa i jobbkläderna och försöka hitta ett ansikte innan jag kan visa mig för folk.


Sunny days


2:a Maj

Morgonsol har guld i mun.


Humorgalan

Snurrigt med "söndag" mitt i veckan. Chillat av mig betongmössan i solen hela dagen & ätit mammas ramslökssoppa.
Nu skedar vi i sofforna framför Humorgalan & ska snart slänga ihop en fruktsallad.


RSS 2.0