111026

Både jätteglad och lite ledsen samtidigt..
Allt är kanonis förutom att mina två hjärtevänner åker ifrån mig i 4 månader nästa onsdag. Och jag som fullkomligt HATAR avsked!
Kramas och umgås så mycket det går och det ska jag göra snart med :) Håller på att fila på en överraskning till dom som dom ska få när dom reser iväg. Kommer bli awesome!!!

Imorgon ska jag tillbaka och träffa dom gamla tanterna och farbröderna men är tillbaks till barnen redan på redag -my life is a mix


Crazy, Stupid, Love


Monday mode


Höstdag

Lugnkväll igår - pigg idag. Love it!
Tog en promenad i solskenet till andra sidan stan, mötte upp alex och samuel och gick till rådhuset där vi köpte med oss fika hem till remiers balle. Med rökfyllda lungor och kaffe i magen så åkte vi till kullen. Gjorde kullen i 3 timmar, varav ca 2,5 h av dom spenderades i bilen.. Under den tiden körde vi vilse några gånger, ha disco i bilen, kolla utsikten, bergsklättring, ciggpaus/kissepaus och vinka på landsborna'.#gladpålivet

Friday night with flends

Nils stod för alla tre rätter i fredags. Inte illa pinkat.. Supergod mat, mycket skratt, röttvin, sällskapsspel och såklart ett varv på stadts dansgolv. Tack grabbar!

111o2o

Dricker nespresso och ser på nyhetsmorgon.#sovmorgon
Fick äntligen sova ut idag, till 8.30, det är lyx med tanke på att klockan ringer kl 6-7 varje morgon. Men imorgon ringer den kl 5.05. Det är min tur att öppna dagiset, fast och andra sidan så slutar jag efter lunch, so that's cool.
Efter jobbet har jag en date i soffan på andra sidan stan, avsnitt 10 av Robinson är ikväll, får EJ missas!

SATC

Har tänkt att blogga om helgen både igår och idag, men har inte blivit av (får bli imorgon).
Ligger i sängen och är alldeles för pigg för mitt eget bästa. Att tupplura efter jobbet är farligt men ibland nödvändigt, som idag.
Ska se klart på SATC innan jag får tvinga mig själv till sömns.. Hard work imorgon - som alla andra dagar :)


David Guetta feat. Sia - Titanium


Fredag

Jobbat klart mina x-antal timmar för veckan.
Gjorde några ärenden med mami efter jobbet, tog ett glas rött när vi kom hem och strax efter kom louise och alex hit.
Är bortbjudna till Hernqvist & Pilfilk kl 20, det bjuds på tre rätters och senare slår vi på stort - med spel, får se om vi dansar vidare till teket..

111012

Tidiga kvällar är just nu my cup of tea, är klar för att hoppa i säng och ha kuddkrig och jag verkligen dubbelHOPPAS att fullmånen inte förstör ännu en natt för mig - ett helvete att ligga och vrida och vända på sig och veta att man ska upp kl 6 då det är fortfarande känns som "natt".
Hälsade på beccy igårkväll i hennes fina lägenhet där en kanin också bor :) Körde en välbehövd update med varandra. Vissa personer har man alltid "där" även om man bara ses en gång om året..
Långpanna imorn, 7.30-21.30.. Dröm sött
XoXo

111o11

Jobbat tills nu, har 2 timmar att slå ihjäl innan jag ska iväg och jobba igen. Ska fylla i ansökningspapper till Campus, fortsätta leta boende och lyssna på Tiesto.
Funderar på att köpa biljetter till hans spelning i december, behöver liva upp hösten med att ha något att se fram emot.



Nöjd tjej

Här ligger jag efter en dag på bästejobbet.. Har mest jobbat aléna idag, det har varit jag och musiken, bla nere i ett tvättrum där jag hade högsång medans mangeln och strykjärnet gick varmt.
Fick mera jobb bokade idag inför nästa vecka, "pengar rullar in som det ska, det går bra nu". #lyckorus
Ludde är hemma och Matilda kommer hem imorgon, vad passar då bättre än att samla allihopa för en galen kväll imorgon? Nada, så så får det bli helt enkelt..
l

....

Skallen är inte riktigt på hugget ikväll - småbarnsskrik, lek i sandlådan och stängning. Försöker hålla ögonen öppna med kusinerna bredvid mig i sängen framför Jack Sparrow och letar lya som jag helst av allt skulle vilja ära nu.
Ska hemifrån en stund och när jag kommer tillbaka ska jag dyka ner i min rena & nybäddade säng, finns det något bättre än det?
Resten av veckan ska jag jobba med den gamla stammen - ombyte förnöjer, helt klart, thumbs up

Myror i brallan

Efter 14 avsnitt av Skilda världar har jag fått liggsår och myror i brallan.
Ska hoppa in i duschen innan jag ska iväg till reimers place.

Söndag

Är fortfarande trött efter kvällen/natten och dagen i Göteborg, men den var allt annat än tråkig.

Drack litervis med vin, dansade till 90tals låtar, yrade omkring inne på PUSH, var lost på avenyn, hittade mina onyktra tjejer på burger king, hamnade på en gata där alla taxibilar stod vilket resulterade med prutning till höger och vänster - kändes som om jag var tillbaka i Asien för ett ögonblick haha. Stoppade in mig i en filt på golvet runt 06 tiden och fick iaf 4 timmars sömn innan göteborgs alla affärer väntade på oss.
Lördagen på stan började med att Samuel tjafsade men en svinig restaurangchef som inte kunde göra bloody mary, den smakade "pizzasås med vodka i" - tji fick samuel för det föredraget, haha
Resten av dagen fyllde vi händerna med kassar och tog tåget hem till lischan.
Ägnar dagen till att ladda upp krafterna inför en lång dag med dom små barnen imorgon, 9-17.30, Halleluja för att inte va bakis idag.

RSS 2.0