freeeeeeeedaaa'

då var det fredag igen mina vänner! härligt härligt. hade iofs beställt fint väder tills ikväll men det verkar ju gå käpp rätt åt helvete. får vänta till söndag då den skulle dyka upp enligt tv4.

ne, duschen väntar på mig. ikväll blir det vin drickande hos matilda&david sen får vi se vart svinis tar oss. 

 


Gäsp

Tröött var ordet.
 
har jobbat mig igenom denna dagen med lite skratt, städ och meck med skruvmejslar och diverse mans-göror. passar mig som handen i handsken, var nog en manlig kvinna i mitt tidigare liv som följde med till mitt nuvarande :) päronen har legat hemma med spysjukan, så det är bara en tidsfråga innan jag får det, men tack vare mitt himlans braiga immunförsvar så klarar jag mig nog undan.

imorgon ska jag vara i skolan och plugga röven av mig. ska bocka för min oändliga to do lista, noga.

sov gott

Send me on my way

Hej på er, en vecka sen sist....

och det mesta är som vanligt, förutom att jag inte är bakis idag men är lika trött för det. 

ska ta tag i körkortet i veckan så jag har det innan studenten...iaf innan midsommar, för på midsommardagen ska jag befinna mig ute i spiken kl 13.00 och jag har lovat mig själv att jag ska ta mig dit ut på egen hand med min egna bil. wisch me luck

har lipat mig igenom morgonen/förmiddagen till freedom writers och snowdogs. nu är det dusch-time innan jag ska möta upp hanna på cykeln för lite schlabb på mc donalds.

ikväll ska jag pussa och krama mamma som har varit i köpenhamn över helgen med sina väninnor & wallander-luftslottet (som är bland den bästa av dom alla) får inte missas.





....

Ikväll vankas det studentfest med tjejerna. Vi ska planera allt vad som ska göras och hur när och var detta ska ske innan dagen är kommen :)

Klockan bara springer iväg idag, har sovit heeela dagen men nu måste jag öka takten för om 1 timme ska jag befinna mig hos fröken reimers.

ha en göööer bra kvell


Baby baby baby

Sol sol sol sol sol sol sol. självklart kommer den alltid fram när jag ska vara inomhus hela dagen, får njuta av den extra mycket när jag tar kaffe&rök paus på jobbet/praktiken.

är hemma nu en sväng för en dusch och byte av kläder innan det bär av till silverkn. 
efter jobbet ska vi på afterwork med brudarna och fira världens bästa antonia som fyller 19 år. kvällen får utvisa hur charmörsfulla vi blir. enligt mitt horoskop så ska det dyka upp "dråpliga situationer, speciellt om du är med dina vänner".  men det blundar jag för, tutalt.


hur ska det gå?

Tog en välbehövlig sovmorgon idag, började min praktik idag egentligen men var och är tvungen till att göra klart det sista i skolan så idag är det slutspurt som gäller. Melissa horn spelas, kaffe dricks och cigg röks.

 


Älskarr

finns det något b'ttre än fredagar? jag tror inte det!

jag fick mitt fina väder som jag hade beställt lagom tills idag och helgen, great :) vårat gängs vita helg gick åt skogen, alla kommer med sina fina ursäkter till att få sin charmörsfylla. haha. beccis är här på ett glas rött, ska snart traska vidare på äventyr.

det går bra nu och humöret är på topppppp


mette-plugg

slutade för nån timme sen, men här sitter jag i skolan och pluggar som ett litet blå.
kaffe och hög musik är allt som behövs :)


Påskhelgen 2010

Kan inte mer än annat säga att hela påsken har varit toppen. Blandat med fester, bakisdagar och halfvt lugna kvällar :)

just nu sitter jag och lollo hemma hos mig i köket framför varsin dator och en kopp kaffe. kom på att jag går på praktik nästa vecka i sju veckor, men de ä la inget, jag har bara 27 inlämingar och 80 prov som helst ska vara klart på fredag. hejja mitt lag!
mest av allt skulle jag vilja slänga mig i sängen och ta en nap men det får vänta tills tiden är inne :)


later




Gla påsk!

Väder nojjig som är, prognoser hit, yr.no dit. äntligen har solen och vårvärmen kommit hit. att lite sol kan göra en så glad :)

jag fick mig äntligen lite sovmorgon idag, till halv tolv, alltid något. tog en promenad fram på stan med afra och avslutade med en öl på café o bar. "Skål för livet och för solen". nu när jag kom hem satt mamma, papppa, mormor och morfar på terassen och mumsade i sig korv och ett glas vin, jag gjorde detsamma. 

snart får jag/vi börja ladda för kvällens 25 års fest, rikard herne fasse tolvtusen.
tjejerna kommer hit innan på en drink sen drar vi vidare till festen.


det kommer bli en grym kväll, med alla underbara vänner!


RSS 2.0