Family and flends

Mami och papi har äntligen entrat sverige, dock inte lisch utan åhus - får krama dom på tisdag :)
Gjorde ett kvällspass på jobbet & under hela kvällen planerade jag att överraska mormor och morfar med en flaska vitt + mig efteråt, like I did.
Nu är jag hemma igen - påvägen hem (50m) gav hanna mig den roliga idén att städa huset nu så slapp jag det imorn, så det är min plan. I väntan på " den snabbaste pojken i stan" så har jag hög musik och dammsugarn igång på högsta hugg.
Svalnäs date imorn med solen och hanna.

Always happy face

Veckan som varit har bestått av jobb, middagar och myskvällar framför tvn & även ett snabbt besök på sista onsdagsklubben. Bjöd hem Lollo igårkväll på färska räkor och såklart ett glas vin. Hon fick göra mig sällskap i andra delen av sängen eftersom the other one är på kusten och härjar :)
.
När jag kom hem från jobbet förut stod min kära flend och lagade egen rullade köttbullar, sås och potatis - lyx! Nu har hon åkt till jobbet och jag håller på för fullt och bockar av min to do lista som ska vara klar på tisdag då mami, papi & mini kommer hem.
.
Ikväll blir det jag och james bond medans alla andra jobbar eller krökar.

Elephant white


XoXo


Mått som sek bör idag - skallen har fått följa med på städäventyr i hela huset och terassen, resten av dagen har jag slappat i soffan framför OC.
Sömntutan himself däckade dirr efter jobbet, synd för honom - han missar nämligen en grym film som jag & lollo ska se snart. Elephant White.

Loca people

Snöberg är på besök i byn, väntar in henne och grabbsen för terasshäng. Kylen är fylld med öl & rosé.
kvällen kan börja - vart den slutar vet ingen.
Later

Helgen som var


Sleepy head

Helgen med grabbarna was gooood. Kröka, dök, bada, sola & sov.
Back to reality in a few ours - date med kudden och tvn innan vi somnar.

Ledig helg & seglarveckan

Följde med Das man & grabbarna till Smögen i e.m. Måste ta vara på sin lediga helg och väga upp den tidigare tråk-helgen som bestod av jobb & sjutton filmer i soffan. Har skypat med mina älskade föräldrar idag och dom mår som fisken i vattnet. Mamma förstår sig dock inte på deras flötiga & feta mat och alla turister som åker till England med sina familjer och spelar på alla dessa spel-maskiner som försöker fånga gosedjur hela dagarna. What a life..... Vi lever och mår bra i vilket fall :)

Same O Same O

Jag har intatt soffläge & den trötta själen intog sängen och nattmössan för fyra timmar sen. Har letat ihjäl mig hela kvällen - överallt efter mina försvunna raybans, no success. Ska det behvöva svida i plånboken eller vänta tills dom kommer fram?

Simma lugnt mina vänner som är i dimman denna kväll.

What are words

Måttligt rastlös efter en helg på jobbet och i soffan. Gjorde av med energi när jag gick 5 km i spåret förut. Det spottar musik ur högtalarna här hemma på högsta volym; ska göra huset tipp topp, njuta av min lediga dag och ta bilen ut till halvöna till mormor & morfar.

....

Kände mig riktigt fräsch när jag gick upp kl 6 imorses. Drack en kopp kaffe, vek tvätt - körde igång en ny & iväg till jobbet strax därefter. Lyckades med en 15 minuters nap på lunchrasten på parkbänken utanför jobbet i solen, hur det nu kan gå till.. Samma visa imorgon - bortsett från middagsluren på bänken.
.
Bjöd hit Matilda på tacos och film ikväll. Nya Irene huss filmen spelas för andra gången denna veckan så hon ligger som en igel framför tvn medans jag; Viker tvätt, gör matlådor, diskar & dödar flugor. Funny saturday evening.

Quality time

Vaknade upp i ett stillsamt och tomt hus. Mina kära föräldrar tog minin tidigt imorses till England. Ska göra landet runt på 2 veckor, göttegrisar. Mamma har hunnit göra en blogg nu på morgonen minitour.blogg.se, haha, som hon har tänkt att uppdatera varje kväll.
- Tog tummen ur när jag gick upp och städade, fixade en nespresso & tog en cigg - så nu är har jag tagit kål varenda dammråtta och smutsfläck i hela huset samt betat av smutstvätten som har vaxt från en liten hög till en stor svart sopsäck.
- Jobbar kväll ikväll & lör-sön dag. You can find me on the couch in the evenings.


Måndax

Efter 2 timmars städning är vi värda varsitt glas vin. Ska strax bort till WANC & fortsätta kvällen.


Thumbs up

Helgen på kusten var awesome. Sov ikapp nästan alla timmar jag låg back inatt så nu är jag fit for fight igen. Den senaste timmen har jag åkt runt och spenderat pengar - onödiga som nödvändiga. 2 filmer, Solsidan S.2, en kavaj och ett par espadrillos.

-

En öl ikväll maybe? Sovmorgon imorgon, inte ofta man har det så det känns som att jag ska utnyttja det.


Smögen

Betongmössan hälsade på imorses. Den följde med en snabbvisit till Smögen och fick pizza. Efter det tacka den för sitt och lät mig va. Solen stekte på bra & vi tog båten till Lysekil, Fiskebäckskil och slutdestinstionen blev Smögenbryggan precis utanför Hamnen 4. Nu vinar vi i båten med kapellet över oss och väntar in tiden tills det är dags att röra benen 10 meter bort till Lagergrens :)

Update från bryggan

Jag fick "äran" att köra bilen ner till Malmön medans moster, victor & Thörn skåla hej villt med deras öl. Nu mår jag som en pingla i båten - det fina vädret är på g mot oss, ölen är öppnad och kall och grabbarnas nya högtalare/baslåda är installerad så nu är dom lika nöjda som jag :) Imorgon tar vi båten till Smögen och lever livet. XoXo

Don't stop believin'


Girls night out


Tar med mig tjejerna till Stadt ikväll och sällskapar Hanna när hon sliter på jobbet - Räkfrossa och vitt vin.

These summer days

Kvällen igår blev lite ändrad efter tidens gång. Hanna, Antonia & Alex kom på den briljanta idén om ett kvällsdopp i Bärstaviken. Så jag packade ner duschgrejer i en påse och efter en halvtimme var vi halvnäck i ett ljummet Vänern med schampoo i håret - ett sommartecken. När vi kom tillbaka till stan gjorde våran egna grymma, kvinnliga kock en supergod lasange och vi andra stod för salladen. It was a good night.

Ledig idag - gjorde ett snabbt & nödvändigt ryck med dammsugarn när jag vaknade. Mötte upp Toni för frulle hemma hos mig. Nu är jag all by my self, ska göra ett röj här hemma med, sen ska jag bara vara. Hatar alla måsten när man väl är ledig. När jag är det vill jag inte ha något som helst planerat utan bara kunna lalla runt, sånt som jag är bäst på.


Full rulle

Lugn morgon & dag på jobbet, dötid - fikarast - cigg - krypåk med bilen, you name it. Ska åka och krama ihjäl Hanna typ nu som jag inte har sett på hur länge som helst, nytt rekord. Ludde är på G hem från Köpenhamn så det blir en catch up ikväll & inatt kommer båtnissen hem till byn. Och som grädde på moset är jag ledig imorn, jag lever :)

1-2 July

Ögonen står i kors. Sovtimmarna ligger på det största minuset ever. Blev två långa & roliga dagar/nätter i början av veckan på Smögenbryggan när vi var och hälsade på Vic & Ray.
Jobbade hela dagen idag så kvällen fick innehålla riktig fredagsmys - bio, kinamat & filmen: Så olika
Helgen kommer att följa lugnets spår med tanke på att det är min tur att jobba helg.

RSS 2.0