Midsommar pic's


Halmstad - Lisch - Hunnebostrand

Långhelgen i halmstad var sinnesbra på alla sätt och vis. Även fast vi bodde som på en flyktingförläggning men det vägde vi upp med att festa som rockstjärnor :) Vi hade en äkta midsommarafton som startade kl 12 och kl 13 bjöds det sillunch, 2 timmar senare var det dans/små grodorna runt midsommarstången vid stugområdet, sedan fortsatte festen på altanen med musik, skratt och nedhuggning av ett träd fram till kl 23, då vi gick till dansbanan och kände oss vuxna. Bugg, vals och annat gammalmodigt som man inte är så van vid, haha.
.
Lördagen var lite mer segstartad - men efter shopping, vidrig kinamat, max, donken, en trip till Tylösand och tillsist 2 timmars nap så var man på G igen och festen kunde börja. Avslutade sista kvällen/natten på nattklubben Mårtenssons inne i city.
.
Kom nyss hem från jobbet. Hoppade direkt in i en kall dusch, packade väskan och tog en cigg medans jag kollade på när grabbarna jobbar och svettas på våran baksida. Om en liten stund kommer ludde, karro, axel och nils och hämtar upp mig. Hunnebostrand tills på onsdag väntar. Livet rullar på som det ska, det går bra nu



Halmstad - Midsommar - Bra

Jobbat arslet av mig dom senaste dagarna. Slutade jobba för nån timme sen, har flängt runt och gjort systemet och andra nödvändigheter med ludde & karro. Nyduschad & good mood, vädret kunde väl varit bättre men det ser ut att gå mot ljusare tider lagom till helgen :) Safaribilen ser numera ut som ett systembolag och en förvaringsplats till all packning. Hur 7 pers ska få plats är en annan fråga.
XoXo




Nice view


Motherlover

Haft en grym helg på sjön med regnet smattrande mot kapellet. Inte mycket sömn så igår tog jag igen det i soffan framför Water for elephants.
.
Mami fyller år idaag, hipp hipp hurra! Kan inte vara med & fira henne ikväll p.g.a jobb så jag ska köpa något extra fint till'na :)
.
Ska hoppa i nåt somrigt & ta mini bort till hanna för kaffe & update.

Kaos

Efter helgen ser jag ut som Pongo på kroppen och Sandy i Grease på pallet. Vad hände där? Det är långtröja som gäller & en rejäl inpackning för håret. Men ska ge mig på ett försök med en skrubbhandske och se om det gör någon verkan.
-
Sen jag skrev sist har jag nästan åkt båtv och åkt båt, lekt räddningspatrullen, cruisat runt en full tank med nya bilen, ätit räkmacka på spiken, jobbat/spelat mario kart -wii & vinat.
-
Nä, om man ska göra en total makeover & göra något wild and crazy.

Repeat.se


...

Dr. Dre - The Next Episode ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg (Hedegaard Remix)


Borta bra men hemma bäst :)

Har haft jordens skönaste vecka. Har inte gjort ett jota, förutom att sova, sola, bada, öla & mått bra. Bra start innan sommarjobbet :)
Höll på att bokstavligen flyga upp ur sängen imorses, dra åt helvete vad det åskade. Trodde att lilla lisch bombades totalt där för ett ögonblick men sen somnade jag om igen. Ska fortsätta packa upp resväskan, catcha up med Snöberg, luncha med Reimers och ikväll ska vi dricka vin i stadsparken samtidigt som Ella ska sjunga :)

Torsdags yra


Hey


Ger upp

Nu har jag nått max-gränsen av en såkallad bränna. Gav upp för någon timme sedan och innan dess låg jag och pina mig igenom dagen i solen. Det känns.. Halva hawaiian tropic aftersun flaskan gjorde susen på kroppen, slurp sa det. M&m ligger i sängen har sin dagliga tupplur, päronen ligger nere vid stranden och här sitter jag med en iskall mythos (världens godaste öl) och rullar tummarna :)


Brunbränd & rastlös

Sitter mobbad i en skön soffa ute i lobbyn tillsammans med mina tre vänner coca cola, ipod, och datorn. Himla bra med trådlöst internet :) Kom nyss hem från ett matstopp i grannstaden Kolymbia. Har en solfrossa som heter duga så jag väntar på att få krypa ner under täcket och se klart på Stepbrothers. Sena kvällar finns ej på kartan, utan tvärtom och på morgonarna hoppar man upp vid 8 snåret. Men med ca sjutton napar under dagen så lider jag inte utav någon sömnbrist precis.

Rhodos


Chillaxing

Vi lever och mår underbart bra här borta. Hotellet är lite som ett nybyggt palats 2 meter från stranden där det finns allt som man önskar (bokstavligt talat). Pendlar mellan havet och poolen. Havet på morgonen/f.m & på e.f tar man en nap vid poolen. Deras goda öl Mythos svalkas gott i magen flera gånger om dagen och Gyros silas mellan tänderna.
.
Dock superduper tråkigt att jag missar Herne & Thörns spelning ikväll på west coast festival och ludde som är hemma i lidköping och hälsar på, dåligtajming.se
.
3 dagar har gått och jag saknar redan alla mina vänner. (yes jag är beroende av dom, haha)

Hejdå Sverige, Hej Grekland

Typical me. Har inte varit hemma på hela dagen förens nu, en kvart innan vi ska åka till landvetter. Har druckit kaffe & solat hos sami samt shoppat en jacka för halva priset på JC :)
Stressat sönder den senaste kvarten, har säkert glömt hälften av allt jag ska ha med mig. I och försig så har jag med mig heela garderoben.
See ya in a week

RSS 2.0