Bruno Mars - The Lazy Song


....

NU är jag äntligen färdigjobbad för dagen :) Köpte med mig glass till mormor & morfar efter jobbet, satt i soffan helt tysta och bara njöt av 88:an. Ska ta en kopp kaffe med mami på terassen nu i kvällssolen innan jag ska hämta upp lollo för oplanerade äventyr.

27 april

Bra dag idag: pengar rullar in som det ska....
Gårdagen och halva kvällen bestod av jobb, jobb och lite till jobb. Same same today.




Underbar helg

Har haft en U-N-D-E-R-B-A-R helg med jordens goaste vänner. Trist med avsked, men nu är det 'vi ses snart igen' kramar vi kör med. Har hängt i solen hela dagen. Först med ludde tills han lämnade stan sen flydde jag city och tog mig ut till majåker där jag möttes av två brudar på en filt med solen i ögonen. Ögnade igenom två filmer ikväll med ett öga mesta dels, det andra var antingen på facebook eller ipånen..
.
Ska tacka för mig, krypa under täcket & somna till 2 1/2 män.

Tredje dagen gillt

Testar mitt ungdomliga sinne den här helgen. Med andra ord, har festat sen i torsdags, börjar gå på rutin det här. Men imorgon börjar min lugna lediga tid :) Har härjat runt i halva lidköping det senaste, förfester, överraskningsfest & försök på efterfest. Har parkerat mitt ass och ölen på luddes badrumsgolv när dom andra agerear frisör/sminkhus.

Onsdag - ...

Det var fullrulle hela dagen igår.
Direkt efter jobbet åkte jag & kramade antonia efter 6 månader ifrån varandra, uppdaterade varandra om livet, drack kaffe & planerade påskhelgen. En timme senare satt jag på 3b med alexandra som jag inte hade träffat på 8 mån, samma sak där, uppdatering, kaffe och egen rullade cigg :)
Åkte iväg och jobbade en timme, fick pröva på wii - super mario, high tec. Haha långt ifrån mitt gamla super nintendo från 90-talet.
Kafferep i värmen hos Emelie, hamnade i bilen efter fikat, cruisade runt kållandsö halva kvällen och avslutade på bakgår'n invirad i ett par filtar med en lättöl i handen :)
.
Jobbar några timmar in på e.m idag, men sen tar jag PÅSKLOV och säger skål!


Summer feeling

Vädret går ju inte att klaga på i alla fall :) Har varit ute med barnen så mycket det gått idag & sandat ner oss totalt. Weell, ska hämta ludde i Skövde lite senare. Love the easter, alla kommer hem till lisch för reunion & flera av dom har man inte träffat sen i somras så den här veckan/helgen kommer att bli kanonis.

18 April

Första jobbpasset för dagen, check. Är hemma på en snabbdusch & ombyte till något annat än dagisoutfiten. Presentletande & en kaffe i solväggen är strax på ingång så fort jag kommer härifrån.

Uhm hello?

Funderar på när den där vita helgen kommer att uppstå. Tristhistoria det där. Men, man lever bara en gång & lite wine en fredag efter en hård vecka med jobb är väl det minsta man är värd? huh.. Fredagen hitills har varit dunderbra & det ska fortsätta. Ska snart hämta upp mamma & hanna för middag och vin här hemma.
Senare tar vi med oss spel & vin bort till Annies place.

14 April, 2o11

Jobbat hela dagen, möttes av lollo hemma på uppfarten när jag kom hem. Dricker kaffe & slappar. Pannkakor ska göras och film ska ses. The three next days håller på att laddas..
Fick besked om ett två veckors vikariat på ett dagis som börjar imorgon, gissa om jag blev glad :) det här med att lägga sig om kvällarna med tanken om att man kanske ska jobba älskar jag inte.

The next three days


Äventyr en lillördag

Klockan plingade gott i örat imorses 04.45. Hade vi somnat in än var frågan? Pigga var vi i vilket fall och en timme senare satt i vi i bilen påväg till götet/svenska mässan. I 5 timmar satt vi i ett rum med blandade känslor från alla håll & kanter. Det var nog mest magar som levde sitt egna lilla liv där inne, även i min & hannas.... Har egentligen inte den blekaste om vad vi gjorde dom timmarna, men tiden bara rusade förbi. Hann med ett par cigg, krama Snöberg och resten blegade man på folk.


Mischa Daniels feat. J-Son - Where You Wanna Go


Eat Pray Love

Lapade sol all day long igår, så brännan bättrades på en aning. Nu är det bara baksidan som behöver lite färg också.. Åkte iväg på kvällen efter jobbet med brudarna till stugan för korvgrillning. Lite kyligt men supermysigt. Hamnade i soffan efteråt framför eat pray love, love that movie. Vi såg den nog 15 ggr på Asienresan så det var nog sista gången igår :)
Är precis nyvaken så är inte riktigt med i matchen ännu, gick direkt till lollo på en koppkaffe.. Gott dä. She says hello.

Måndagsbarn

No call this morning, så jag kunde skutta tillbaks till sängen och somna om, vilket jag gjorde på momangen. Piggare tjej får man leta efter just nu, har ringt hit mina brudar för terasshäng, cigg & kaffe i solen. Får se vilka som nappar, men lollo är på g iaf.

Från i lördags


Bra shit


En icke hatad helg


Helgen har varit utomordentlig, vädret har varit med på ett hörn & hjälpt till på traven.
  • I fredags var det först middag på hemlig plats, mötte upp tjejerna på bakgårn' på några falskor vitt & skvaller, fortsatte till cafét & hamnade såklart där inte tanken var att vi skulle till, behöver jag skriva vart? Några indianhopp bort så var vi på efterfest till sent på natten/tidigt på morgonen. Goa' & glada promenixade vi hem i takt till fågelläten och andra morgonrytmer.
  • Lördagen spenderades med lollo. Tog bilen & åkte dit vi ville, det blev lite överallt. Tog oss själva i kragen på kvällen och åkte bort till cafét på middag för två som tog hela 30 min från det vi kom in tills då vi kom ut och var mätta, rekord..
  • Idag sov jag bort hela förmidda'n & rikard om i lagom tid till en liten söndagsutflyckt. Köpte med oss massäck från gyllene måsen & la oss sedan på bryggan med solen i facet på småbåtshamnen. Dubbelmys! Ikväll lagade vi lasange och unnade oss rödvin till det.
Ny vecka imorgon. Härliga tider. Om det fortsätter i den här takten kommer jag snart sitta på gammelhem.
På tisdag händer det roliga grejer, big time! Hemligt dock men vilken toppendag jag/vi har framför oss, oavsett.. :)
-
Sleep tight fuckers

Kvalitets fredag

Fikade på Bakgårn's nya fina uteserving förut, så fort solen gick i moln så tog vi en runda på stan. Kom precis hem från Stadsträdgården där jag & mormor satt med varsin kopp kaffe i solen medans kusinerna lekte av sig. Ska försöka fixa en ny skiva till bilen, det hör till på en fredag. In med det nya & ut med det gamla.
Trevlig helg på er!

Sol-storm

Ledig idag så jag tog en välförtjänt sovmorgon. Försöker vakna till med smoothie, kaffe och chillaxing på terassen. Hade hoppats på att "stormen" skulle avta så man skulle kunna sitta på en uteservering utan att blåsa bort fullständigt. Får ta tjuren i hornen och klä på mig något varmt.

Uppryckning

Inte läggdags än på ett tag, fääk! Ramlar ihop i en hög snart, fick lägga i en högre växel på att hålla ögonen öppna på vägen hem från Skövde nu så jag inte skulle slumra till. Men jag kom hem med både mig och bilen i bra skick. Duschen står varm & väntar på mig, hela kvällen kommer att spenderas i sängen med filmmaraton.

Bakgårn

Har haft en urmysig kväll på bakgårn' med tjejerna. Ätit supergod mat & pratat om allt från himmel & jord :) Perfekt måndagkväll så nu kan jag sussa gott.
Rullar in på näst sista säsongen på tre kronor nu, panik.. Tur att skilda världar har kommit ut lagom till detta!

Nighty people

Brhåå

Jajjamän, så plingar mitt liv nu förtiden. Jobbet rullar på som det ska, nära & kära planeras in så gott det går. Och sängen är min absoluta äkta hälft..
Blev en kortis dag på dagis idag, endast 4 timmar men ska snart iväg igen och jobba i nån timme. Fick tider idag för morgondagen, ett lång pass..
Ska förflytta mig till terassen nu i några minuter och njuta av solen med mami.

Aprilskämt

En nöjd 26 åring med sin nya snygga tischa =)

Söndagsgöra

Satte mobilen på ljudlös inatt så ingen skulle kunna väcka mig, lucky me att jag gjorde det & jag fick min sovmorgon till halv tolv som på ett silverfat. Såg på beck, tog en dusch, åkte iväg till solariet, söndagskäk på läckögrillgen (blöh) och jobbade en timma. To do listan är klar för dagen, nu är jag rastlös och försöker fösa undan fröknarna apelberg ifrån soffan och det ap-dåliga The hills, vi ska liksom shoppa på Hemmakväll.

1 April

  • Ledig
  • Moster har agerat frisör
  • Rick fyller 26 bast
  • Hunting birthdaypresent
  • Jonglering ikväll med trion.

RSS 2.0