Följ oss här

www.metteamandahanna.blogg.se


ska festa som om det vore våran sista helg

The day is here & sista helgen ska vaskas på både strand och stadt. Startar kvällen med middag med päronen och sen åker outfiten på och som vanligt kommer ingen förstå vad jag kommer att föreställa. Brukar vara så för mitt lag, utklädnad är inte min starka sida..
Vi är 15 brudar & 2 bögar på förfesten, it's going to be a wild and crazy party!

fem

Nedräkningen har verkligen börjat. Resfebern satte sina spår inatt när jag skulle försöka sova, gick sådär men med lite lugn musik i öronen så somnade jag tillslut.

Åt jättegod middag igår på café o bar med tjejerna från silverknappen. Fick en skumpa och ett välbehövligt resekitt :)

Började med min kära packning igår också, inget jag rekommenderar men det måste ju göras förr eller senare.





Min sista måndag i Lisch det här året.

And it feels good utan att överdriva. Allt som har med jul & nyårs tjafs och elände att göra hoppar vi över.
Men frågan är hur jag ska hinna med allt och vad fan ska man packa i väskan? Det får bli ett senare problem.

Ska ut och äta med Silverknappen om en timme, 2 månader föresenad avskedsmiddag men bättre sent än aldrig :)

Imorgon ska jag till havstenssund igen och vända,
och på onsdag kommer finally Ludde hit och skakar rumpan med sitt harem, dock missar han sean banan.


Roadtrip

Fick se Havsstenssund idag och det var så fint. Ännu finare på sommaren kan jag tänka mig. Rasmus kom och hämtade mig vid 13 tiden och vid 18 tiden var vi hemma igen. Ensam i bilen påvägen hem, disco, spöregn, felkörningar lite här och där och lite för hård med foten but i love it. Taxichaufför kanske kan vara något..

Nu ska jag traska iväg på lite äventyr. Myskväll står på spel.

Mors

resfeber.se

den har smått påbörjat men har fortfarande inte riktigt förstått att vi drar, är framme, i värmen, kallabaliken, hysteriken.. bckpacking livet börjar om två veckor, en timme och 30 min. no shit att nya utmaningar kommer att dyka upp som frukost för oss.

tre bruna, snygga & halvfulla chicks på stranden. medans vi lever livet på en strand så står tiden stilla här hemma och alla-har-det-jävligt-pissigt-jämfört-med-oss-nu.blogg.se :) 

mumbai,
här kommer vi landa och sova första natten. inbjudande?


goa
betydligt bättre ut :)


two fucking weeks!

Tiden bara kutar iväg, för 3 månader sen visste vi knappt vart vi skulle resa och idag är det mindre än 2 veckor kvar tills vi åker. Julafton om 2 månader och om 3 månader är jag hemma och tillbaks i lisch, pank och brun. Positivt tänkande... Nope men jag är bara realistisk.
Nice & kanonis ska det blir i vilket fall som helst, den här staden ballar ju ur er mer för varje dag som går så det är verkligen time att move along.

Helgen har varit relativt lugn. Körde lite "vad som faller oss in" i fredags. Gjorde det mesta förutom att gå till stadt. Somnade vid morgonkvisten efter att ha prövat på isbanan som var på vägarna, hämtat två halv nyktra mamis, sing star och annat tjafs. bra kväll.
Lördagen var menlös & helt perfekt. Moster hade försenat kalas. Efter god mat och lite lekande med kusiner så åkte vi in till stan igen där jag och lollo platsade i soffan hos morris. Lollo somnade men som tur var det i slutet, jag hade inte valt att se Shutter Island by myself.

I'm waiting for Mami Carlsson, kaffe & cigg på altanen. '
Undra hur många timmar jag har spenderat där. Det blir ett x-antal per dag...


Säng sova säng säng sova

Tired like one fucking påse skridskor. Stoppar ner det allra viktigaste i väskan och drar mig mot the other side of the town for a couple of days. Det blir jag och morris all weekend long, and my flends får vara med på ett hörn också såklart :)

ö låtts of movis and snäxs

Moster agerar fotograf


Fick nyss ta del utav ännu fler bilder från studenten :)

 




    

Lille lörda

Tjejerna är hemma och gör mig sällskap kring runda bordet. Kortspel och kvällsmat. Försöker ladda upp bilder från både studenten/balen och stockhol, men det vill sig inte.. Något har gått snett..

Har fått byta ut min älskade iphone till min menlösa sony ericsson, hur kunde/kan man klara sig med en sån? vad ska man nu göra när i reklamen eller på toan? vågar ej använda den iaf, snart faller den i bitar eller i mer bitar än vad den redan har gjort. Det får fixas om 3 månader...

Festar som ett rockband

Really, det är helgens sanning.. Sitter i luddes säng som övrigt är i köket. Inte nice att min bakfylla med kallsvettningar och illamående springer på en nu när man börjat gå påt igen med rosé.. Andas in, ut, in ut med fönstret på vid gavel.
Det skulle bli en "lugn" kväll igår med skön musik och vin, men vid 00 tiden svidade vi om, hoppade in i taxin fram till "heartbrek hotel" eller som det egentligen heter bon palais. Medelåldern var 45, men vi festade verkligen som ett rockband fram till kl 3 då vi gick vidare till ambassdeur. Däckade bosktavligen talat när vi kom innan för dörren.

Karro & Frida är bänkade framför tvn medans jag, matilda, gabby & ludde förfestar i köket. Fasching har premiär ikväll och dit ska vi.

Ser sådär fram emot tågresan hem imorgon, vi valde inte precis den bästa tiden. Men det billigaste :)

puss och kram på er


Stockholm

Duschad och klar! nu är det bara att börja packa, tog fram greklandsväskan, hoppas den räcker?.... åker ifrån byn om en timme och är framme vid 15 tiden. '
Fick precis ett mess av Ludde och det löd såhär:
"Fraktas som djur, bo som flyktingar och festa som et rockband! Snart är ni här!!"
På något sätt så känns det som att det inte är helt fel ändå, haha. 3 småstads fittor kommer fram till stockholm och alla av oss har noll lokalsinne och vet inget. Det enda vi vet är att vi ska - "Gå ur tåget, gå över gatan rakt fram, upp för en trappa och där finns systemet och ett apotek". Vi kommer alltså vara någonstans i Stockholm och köpa sprit som om det vore fest en hel helg :)

Ha en bra helg allihopa för det ska vi ha!

FHHUUUH


Only girl

Visumansökan till indien är klar och skickas in imorn, igår bokade vi hotell i Mumbai. Inget lyx utan ett rum med ac, tv och sängar.
Trimmern har varit i fullgång idag/ikväll på två personers huvud. Den ena är axels and the other one is still a secret, men om jag inte var vaken för en stund sen så är jag det nu.. www.chock.se

Movietime!

En av alla mina favorit filmer

...

En kraschad iphoneskärm utan dess like fick avsluta min helg, tänk vad lite alkohol och ilska kan göra. Att kasta sin iphone åt helvete i gatan gör väl inget när man landar i Indien om 4 veckor och 2 timmar? :)
Well shit happens..
Befinner mig över bella bistro med matilda, efter att ha sett måndagens alla sevärdiga program är det dags för movietime.

Can I get a smoke?

Pigg och fräsch på en lördagmorgon händer inte ofta :) Mamma kom in och väckte mig alldeles för tidigt men hon var sällskapssjuk och hon vet vad som får mig att gå upp, kaffe & cigg. Kusinen fyllde 16 bast i veckan så det ska vi fira nu om en liten stund. Sen hem and get the car för lite äventyr med lollo innan avskedsfesten hos antonia get started tonight-

RSS 2.0