6 timmar kvar till helg


En riktig kioskvältare

Flyr staden imorgon och tar med mig brudarna till Göteborg för och fira Hanna som fyller år. #Glädjerus

I'm alive

Ibland dyker den där känslan "jag lever" upp lite oftare än vanligt, som idag & ikväll.
Har fått min kraschade baksida på telefonen fixad, ätit god lunch från race room, gjort stan, druckit kaffe, jobbat, blivit bjuden på rött vin, spelat kort och tillsist hade jag turen och få skjuts hem.

11o925

I fredags behövde jag dansa av mig, dricka vin och skratta i goda vänners lag / och så blev det också. Tusan så skojj jag hade det.
Men igår fick det bli lugnare på den fronten, körde vatten varianten, kramade kudden tidigt framför en wallander och hade wordfeud turnering som vanligt.
Åkte med min underbara mamma och å till Vigrum på brunch i förmiddags. God mat och fin musik som spelades samtidigt.
Avslutade dagen med att Jägarna 1 för 100nde gången och andra filmen för första gången på bio nu ikväll - jävlar va bra den va#söndagsnöje

Fredag hele dan


Höstälskare

Halvt nyvaken ;ska ta bumblebee bort till alex snart och dricka vårat dagliga kaffe men idag fredagskaffe. Äntligen har jag fredagskänslor i kroppen, längesen nu.
Lite senare ska jag hämta upp kusinen på skolan och agera babysitting.
Ikväll ska jag mata vintarmen med ett gott vin och middag hos mina favoriter. (svårt att klaga)

Mångsysslare

Idag har jag varit dagisfröken på mitt favvoställe, det är lyx! Har också hittat tillbaka min glöd som kontaktperson, kan gå i vågor det där, men nu har jag gått och blivit king på super mario wii så det går väl att inte inte tycka om det arbetet.
Jag och humlan tog en sväng förbi åhléns efter jobbet, spenderade pengar på olika nagellack, färger och stärkelselack.  Måste hålla dom i bra skick nu när jag för en gång skull har fått riktiga långisar.
; Ska återgå till mitt lägenhets letande, nu är det dags! eller i alla fall ett önsketänkande.

En god gärning

Skänkte precis en slant till Afrikas barn. Fin morgonsyssla som görs alldeles för sällan.
Amanda och hennes tjejkompis är där och volontärar nu så dom gör en fin insats att samla in pengar till dom fattiga små barnen.

110909#fredag

Landade precis i soffan efter en lång dag på jobbet. Linnéa fyller 20 bast idag så det ska vi fira allesammans med middag på Harrys. Det blir tyvärr både nyktert och tidigt hem till sängen för min del, ska va på jobbet kl 7 imorgon.

No more

Idag är min sista dag som slappfis.
Imorgon tar jag på mig jobbmössan, fortsätter i samma takt hela helgen och så ska det hålla på tills jag går in i väggen - typ. Nej men det går inte att spendera dagarna i soffan framför svenska 90tals serier och dricka kaffe, här ska tjänas pengar och göra någon nytta :)

back to the 90's

Har plöjt igenom 20 avsnitt av Skilda världar, inte bara idag men igårkväll också. Ska snart ta bilen bort och jobba lite - en promenad i blåsten. Tänkte catcha up med brudarna efteråt, kaffe och ett paket cigg hade inte suttit fel.

RSS 2.0