Michel meló

Sjunger med fast jag varken kan eller förstår ett ord, kulit


....

Hade bäste kursen i f.m med bäste läraren. Lille kingen som får klassen att gapflabba hela lektionen. Checkat ut och tagit helg, dunkat runt i bilen i vanlig ordning, plundrat systemet och hämtat majsan på jobbet.
Med tanke på att huset är utan dusch så ska vi snart traska bort till m&m och låna deras, (tur att släkten finns på samma gata).
Besökte solarieöarna igår, dagens bästa och väldigt nödvändigt, tynar bort i denna kylan.

no beef


champion

Smider hemlighetsstämplade planer för imorgonkväll. Livet klingar fint just nu - pengar rullar in som det ska, snart helg, & inflyttningen närmar sig.

12-o1-26

Lediga dagar mitt i veckan, tillbaka till skolbänken i några timmar imorgon. Har vart runt och kollat inredning till lyan, catchat up med snöberg, laddat upp hårddisken med filmer och halkat omkring på vägarna i bumblebee med epic sounds på max volym.
Väntar på kaffet som ska ge mig energi till plugg. Försökt ta upp skolböckerna i 40 tim nu, svårt det där när man hela tiden hittar så mycket roligare saker att spendera tiden på istället.

hahaha


drake ft. rihanna


LCHF

Ska inte börja med det än. Passar på att äta mamma & pappas mat ett tag till. Men när jag och lollo flyttar ihop om några veckor så ska jag ge det ett försök :)


...

Hemma på rasten och fyller på kaffetarmen. Typiskt att det är heldag i plugget just den dagen i veckan man är som tröttast. Fail. Ska bort och tjabba med hanna innan medicinlektionen börjar.


lördag

Familj, mina vapendragare, cordon blue, bubbel, diskussioner om allt ifrån råttor, bad bugs till andra galna grejer. Bowling härnäst, sen får kvällen ta oss dit den vill. Jag lever.


...

Ligger obekvämt i soffan och fryser med ytterkläderna på. Ska hoppa i några andra kläder, hämta upp hanna och sen till reimers som bjuder på middag. Är miss driver ikväll, kvällens safety card till en städad fredag. Körkort är bra grejer.

Later people


Kombo

Allt på en kvart för 12 timmar sen - hade vi en lägenhet, bestämde oss för att bli kombo och helt plötsligt va vi lite mer vuxna än några minuter innan. How awesome? Yeey! Haffade två soffor (som det stod våra namn på) som hade legat ute på blocket i 2 timmar. Står nu fint på terassen & väntar på att få flytta in i nya lyan.


12-o1-18

Livet börjar ta fart igen och jag börjar känna igen mig själv - stressig höna som är överallt och ingenstans konstant och det mesta måste hända på en sekund. Har varit ganska lugnt det senaste på vissa plan, känt mig lite lost.
Mycket kombo snack, blivit matad på kollinivå, jobbat, telefonsamtal, sena kvällar & coffee :) Normal shit.

Hej polisen

Har börjat få någon form av otrevligt oflyt det senaste.
Fick nyss påhälsning av två poliser. Låg i sängen när jag hörde tydliga röster nära mitt fönster, drog upp rullgardinen och där ser jag dessa två poliser som står och puttar upp våran bil på uppfarten från gatan. Sprang ut i pyjamas och täcke, hög röd i ansiktet och såg allmänt dum ut. Hade missat allt som heter att lägga i växel eller p-bromsen.

Ska mig under täcket och försöka sova nu...


"Lischbondar"

Vi tog nog alla rekord i lördags. Förfesten tillsammans med alla brudar blev en riktig kioskvältare. Bussresan, shot & danshavet sprudlade med sin närvaro, kanske lite to mutch.. Men vi lischbor var verkligen i sitt esse och thörnis var grym bakom dj-båset. Pusslar fortfarande ihop delar av kvällen & natten..


Nattbonde

Still high school mode at teket those dancing days.
Uppenbart, fast där hamnar man alltid även fast det inte är planerat.
Fick registera av facet på andrahands sorterings-sidans-toiletten, får jobba på den tillsammans med stearinljusen.
Nighty


Follow me


Her name is Run Keeper


Friday baby

Skrattade mig igenom morgonen i skolan, fick sluta tidigare så jag tagit helg & haft på mig spenderar byxorna i väntan på sparven.
Har pälsat på mig till max. Next up; powerwalk.


it's a force field

Surrplat te, ciggelurat & tjattrat invirad i filtar på sparvens balkong i vanlig ordning innan sängtime.
Skolan hela förmiddagen imorgon, direkt efter hoppar jag i powerwalkdojjorna och kör råda runt med el sparvo once again. ftw


Photo ipdate

Min bordsherre & jag på lmss-balen.
Smilet var på ON knappen från början till slut :)


...

Var i skolan en snabbis imorses, hade genomgång av en ny kurs.
Varit och svettats i gymmet en timme, stått vid spisen med Hannisen och nu ligger vi nedbäddade i sängen framför Mia & Klara. Mat o träningskoman börjar sakta men säkert komma..


Vinterland & Whiteboard

Hade nästan glömt av hur slirigt & läbbigt det var att köra bil med detta väglag, som tur är, håller på att försvinna. Man är inte kaxig bakom ratten precis.

Suttit bakom skolbänken första gången på 1,5 år. Pennan har gått i ett i blocket, lyssnat sönder mina öron, skrattat åt sköna lärare & fiffelurat ut igenom fönstret på alla som går utanför. Känner mig som 16 & 30 år på samma gång.

Fick höra tjejernas röst och se dom i skypen - livstecken. Hurra! Bruna, bakis, glada och i allt detta kom vi på att i över 2 månader har dom varit borta & mindre än 2 månader tills dom är på svenskmark igen. Orka att tiden går så fort.....


Miss a lot


Alla mössor på

Festade som om det vore min födelsedag igår! Skålade, dansade, skrattade, häng i baren, diagonal dans i lobbyn och slutligen skridskoåkning bort till nattamaten och en varm säng.

Tröttmössan & betongmössan har hängt med all day long. nightmare. 11 års kalas nu ikväll. Bäddat ner mig i sängen och imorgon börjar skolan.


12-o1-o7

Oklar natt med mina hjärtevänner Sami & Hanna. Inget och gå in på men friska är vi i alla fall inte haha.
Sov ut idag och har pratat konstant i luren sen jag gick upp. Uppdatering och planering på hög nivå. Fest ikväll här hemma med ganget. Ska åka ut en sväng och göra lite ärenden innan jag ska börja fixa för kvällen.

Trettondagsbalen

Ute i god tid? Nähä då, why? Tanken var att ligga i soffan denna kväll, men så blev inte fallet. På tre trimmar hoppade jag i en klänning, ett par klackar, fixade dagens tröttaste face ever - ett ansikte. Bordsherre, tre rätters, sång, taktik, vals, bugg & dans hem med självaste fixarn.


GL

Somnade nästan på bion förut..The girl with the dragon tattoo var inte lika bra som jag hade hoppats på plus matkoma på det - ingen bra kombo.
Skypedejten med AA & 5 avsnitt av Solsidan gjorde mig sådär pigg som man inte vill va vid den här tiden. Skrattat så jag har ont i magen. Får bli ett os eller några avsnitt till.


Världens bästa 2oårs dygn

Längesen jag har varit så nöjd med något som nyårsafton. Dagen som började med skumpafrukost med mina bästa, kvällen & natten fick inte ta slut, enligt mig. Höll igång till 7.oo på morgonen då jag stapplade hem till sängen. Död, blåslagen rygg, glad & lycklig. 2o12 kommer blir ett bra år.


2o år & new years eve

Awesome, fabulous, fantastic. Dansat all night long med mina fina vänner och fått dom bästa presenterna ever. Den bästa var nog när Alex & Antonia ringde från Peru och sjöng "ja må hon leva". Musiken lever i sitt esse på källaregatan. Rock on!


RSS 2.0