TIESTOOO

bokade biljetter till tiesto igår som spelar i annexet i stockholm den 17 sep. det kommer bli såå fränt!


det var den....

midsommaren...väldigt trevlig kväll igår med blandade aktiviteter. Bland annat middag hos Jessica där vårat monstertält flög åt fanders under middagen vilket var en syn i sig, haha! Natali och Julia styrde upp lekar som gav det hela en riktig midsommar känsla. Begav mig in till stan med 0,00% alkohol i blodet till Ludde, där han och tjejerna satt och ritade upp hans släktträd :) kl 10 imorse var det upp och hoppa för min del, tog mitt lilla brum ut till spiken för jobb till kl 17, hittade alex när jag stängde butiken så hon fick följa med till stugan och hälsa på familjen samt bad med kusinerna.

Har haft tjejerna här ikväll på middag och filmkväll. Lipade som vanligt sönder...Australia var en himla bra film måste
jag säga.
Goodnight you all

Driving like a crazy dude

Oboy vad jag har kört bil idag, från kl 15-18. Gick susen, dock tyckte mamma att jag kör som en vilde och att jag måste sakta ner i svängar, min blick kan jag också jobba på men annars inget...körlektion på söndagar kan jag faktiskt rekommendera, den där besvärliga vardagsstressen är hel väck.

Avslutade min kvalitetstid med mamma på hemköp för inhandling av mat till mig, eftersom hon och pappa flyttade ut till stugan för 2 veckor sen så måste man ta vara på tiden tillsammans :) idag fyller hon 43 år, en ung och fräsch mammut jag har, hon ska få en fin present av mig imorgon, något som representerar sin underbara dotter :)
Solen skiner mitt i facet på oss här på altanen nu. Jag nattis lollo och julia planerar missommar och laddar filmer tills ikväll. Snart kommer grabbarna också för att göra oss sällskap.

life is good

i wanna be a billionaire

Hej på er! Har inte funnits överdrivet mycket tid till att skriva här det senaste eftersom studenten har stått högst upp på listan :)

Och studenten var nog det roligaste, bästa och sorgligaste som har hänt mig. Fest och galenskaper varje dag, allt man har gjort har man bara firat för att vi snart slutar skolan. Jag tycker fortfarande det är skönt och jag kommer inte ångra mig, skolan är inte min grej, that´s it. Jag vet var jag har mina underbara vänner och vilka jag kommer hålla kontakten med och inte, behöver ingen skola för att höras/ses med dom :) Om det hade kunnat gå att spola tillbaka tiden 2 veckor så hade jag inte tvekat en sekund. 2 veckor går fort, går inte att säga så mycket mer om det..
"sista natten med gänget" var förra fredagen då det var bal. Jag och tjejerna samlades hos mig först för fotografing och mingel innan limosinen kom och hämta oss för det riktiga minglet nere vid älven. Riktigt ball var det. Vädret var väl inte det bästa men jag slängde mitt paraply åt helvete. Kvällen på stadt var skitkul, maten var god och alkoholen flödade. Dock hade inte mina fötter det lika roligt, dom dog sådär runt halv ett tiden. Passade iofs bra eftersom jag fick släpa hem en alldeles för full själ hem till sängen...

Jaja, tur är väl det att jag har jobb. Ett jobb som jag älskar och trivs med och som jag förhoppningsvis kommer få jobba med i höst.  

Nog pratat om det... Idag är jag sjukskriven från jobbet, fick en släng av något för jävligt igår och vill att det ska försvinna helt innan jag jobbar imorgon. Bikinin åker snart på för lite altanhäng med nattis innan jag ska gå och titta till den för tillfälligt dammiga lägenheten som grabbarna grus håller på att dona med.
Ikväll har jag laddat med den nya wallander medans jag ska va barnvakt, kanske avslutar kvällen med en drinkpinne på teket, who knows :)





RSS 2.0