joorå så attee...



sitter här och surrplar i mig lite youghurt samtidigt som jag lyssnar på halfvt bra musik och spelar kungen. var iväg och solade för en stund sen och nu väntar jag på ett samtal från J..och M med för den delen.
well, ikväll blir det inget rymd iaf, ska jobba imorgon från 10-18 så då hinns det inte med och vara trött och vilja hem till sängen. sova det gör man tillräckligt i graven.

nu sa jag ta telefunken och ringa till norrland där majsan befinner sig.


 


Stand out

Hatar allt som har med bil och körkort att göra.. kan inte förklara..men jag kräx på det och vill bara ha det där jävla kortet i min hand nu. Fan ta övningskörning, teoriböcker och körskola. Den dagen jag tar körkort ska jag starta gräsklipparn i högsta hugg och köra över övningskörnings-skylten.

sååå..annars är allt på topp och jag mår fint som snus :)

Swing the mood

Dags att göra något åt min bleka kropp och face. -Solarietnästa-


Och för alla er som har vaknat på helt fel sida eller bara är på grymt dåligt humör, ta och lyssna på den här låten så blir ni genast på bättre humör :) det blir i alla fall jag..


Göteborg

Jag, axel maja och julia tog axels röda-fara till Göteborg idag. Det blev ett stopp på ikea innan det bar av till city. Axel var en utmärkt guideing :) när man är där annars brukar det bara bli nordstan och det runt om...men idag visade han oss små trevliga fik och bakgator med mysiga affärer :)

Oxfilé med sallad står på menyn ikväll och till efterrätt blir det bubbelbad och ett glas vin. Senare vidare på äventyr.

Puss och kram!


Oh happy day

Vilken underbar dag. Tröttsam men nice :)

Lunchade med Hanna på stan, njöt av vårvädret med de andra, J&A, åkte hem och tillslut fick jag sova av mig några timmar. Fick också ett samtal av hanna som var på jobbet och ville ge mig en superbra nyhet :) (Nicke wont tell you guys..)

Amanda är här på myskväll, den nya wallander-vålnaden ska ses nu i soffan med päronen och inatt blir det övernattning i julias säng med henne och maja, because tomorrow drar vi på äventyr över dagen. 

Tjingeling

 

100325

Gäsp!

Igår tog vi en spontan tripp till Överby. Jag, jennie, hanna och amanda fick planen att åka dit och spana lite presenter och dylikt. Vi hittade den perfekta rekvisitan till våran egentliga present. Påvägen hem tog vi vägarna förbi trollhättans resecentrum, vad vi gjorde där och vem som skulle vart kan jag inte avslöja för då är jag ett huvud mindre :) Det lät också som om vi glömde växellådan på överby parkeringen...men vi kom hem oskadda och trötta.

La mig direkt i sängen när jag kom hem, med nyduschat hår och myskläder..vid 22 tiden kom Julia och vi begav oss till Rymd. Det var förvånansvärt trevligt/kul..första gången på vääädigt länge jag kände att jag inte ville hem vid tolv tiden. Måste också ge en eloge till Ludvig och Peter för den grymma musiken!

tuuur att jag slutar tidigt idag så jag kan åka hem till soffan och gosa ner mig under täcket, det enda som står på schemat senare idag är träning, mer orkar jag inte.



Fhuh and out :)


Trött i mössan

Klockan är...hmm bara barnet för mig i vanliga fall men träningen tar musten ur mig så nu blir det sängen för mitt lilla lag. Ögonen följer inte riktigt med dit dom ska just nu...hoppas jag hittar till sängen iaf.


Sov så gott :)

Min&majsans sov-låt.

.....

Godmorgon på er!
fick ett lite för tidigt samtal imorses som gjorde att jag inte kunde somna om, så här sitter jag och väntar på typ bättre tider..

för en gång skull kom jag i säng i tid igår, gick och la mig när maja och julia åkte hem efter våran mysiga monopolkväll. fick för mig att fått lite skönhetssömn om jag somna gåbbtidigt, men kära apelberg ringde och ville tjöta skit och det gjorde vi, länge och väl och tur var nog det, för sen kunde jag sova gott :)


monopol is the shit


Nej nu har mitt kaffe fått vänta på mig alldelles för länge..

stressad? nej då, inte alls!

Fhuh fram med pluggböckerna och mata in det i skallen för imorgon har jag bara prov i el och praktisk marknadsföring b, de är la inget...spyr på precis allt snart.

meeen först ska jag nog se på ett avsnitt av oc, sova lite och ta en promenad med julia och majsan.

hittade en ursnygg studentklänning till utspringet förut, men självklart så fanns den inte i min storlek.....






Orange county

Kan knappt bärga mig tills jag får OC säsong 2 i mina händer imorgon. Jag vet någon som kommer ögna igenom den rätt fort...and that's me.

It's getting better

Fjärde och sista träningspasset för den här veckan är gjord. Idag var det riktigt svettigt och jobbigt, men då vet man att man gör rätt :) amanda är påväg hit för att hämta upp mig, vi ska till jennie a.k.a kvart över 2 kapet och se på film.

En lite längre update får ni senare.


friday-bad all night long

Fredagen är hjärligt välkommen hit. Helgen kommer att spenderas i badet, soffan och en sväng i ishallen.

kl.17 ska vi iväg och träna, dököttet är påväg mot rätt riktning. Efter träningen är det bara hem och ladda batterierna.


it's a no no

Kvällen igår var urmysig. Tack majsan för den goda drinken, maten och desserten :) och tack alla tjejer för att ni existerar. Vid halv tolv var det dags att tänka på refrängen. jag&a åkte hem och såg på ett O.C avsnitt innan vi slockna.

jag har inte fått mitt morgonkaffe ännu, så det ska jag strax fram på stan och rätta till med julia.

och så var det onsdagsklubben ikväll...ska man gå? ölen är alltid så himla go där. jag får överväga över dagen.

have a nice day!




Tisdagsmys

var hos sömmerskan som ska sy min balklänning imorses. det blir nog inte riktigt som jag tänkt mig från början, men hon verkar kunna sin sak så det blir nog bra vilket som...hoppas jag..

klintan lämnar oss på lördag för en 3 månaders vistelse i Thailand så ikväll har maja bunkrat upp med mat, vin, badtunna och oss brudar, en avskedsmiddag med andra ord :)


Lejter.


hej hej hemskt mycket hej

befinner mig för tillfället at afras place, åkte hit direkt efter träningen.

amanda fick som hon ville idag, så vi tog bilen till skövde och luncha tillsammans med louise och matilda som för övrigt hade shoppat upp hela commerce.. medans vi nöjde oss med en halv-go lunch från, hmm..gräddhyllan?

nu ska jag ta och göra ett kik på ryanair på biljetter till london.


From my point of you

Blä på bloggen. Ingen ork till något just nu, meeeeen..

I fredags var vi ute och dansa röven av oss, oh shit vilken rolig kväll det var när jag väl tänker efter. Finns inget att klaga på. Så tummen upp på det, dock inte på mitt kontoutdrag, men det var det värt :) gjorde ett snabbt besök på akuten också med lilla jennie. Det blev ett "kvart över två skrap". haha. 
 
och gårdagen finns inte så mycket att nämna om, sov hela dagen och kvällen. jagvardöd.se.

Idag har varit en bra och mysig dag. Vakna i skaplig tid. Rikard kom förbi en sväng och tjöta skit, åkte till jennie och vi båda fick oss ett gott skratt, vidare till amanda och mc donken och tillsist kinnekullegården :)

Ledig imorn.. Amanda vill åka bort över dagen och jag/maja måste greja med projektarbetet. Kanske blir både och? :) 


"kvart över två skrapet"


kinnekulle



Lill-lördag

Onsdag är här, snart halva veckan gjord. Jag har planerat in att jag ska sitta kvar i plugget idag och jobba jävel. Måste måste måste bli klar med allt innan vi går på praktik v.15, så ah.. jag har rå panik.  
 
Senare i e.m ska jag iväg och träna med L och ikväll blir det nog häng i soffan med några bra filmer. 







Rubrik

Jag var iväg och tränade förut med L&N. Något som inte har skett på 100 år? Men nu ska vi komma i form till studenten och beach 2010, försöka kan man ju i alla fall :)

Befinner mig för tillfället på andra sidan stan och jag tror att det blir läggdags snart, är precis ûbertrött. Men först
ska jag döda Julia i Halo.
Sleep tight everyone.

Will you be there

Back to monday. Om en vecka är jag ledig-långhelg, vilket är hur skönt som helst.

Helgen har varit bra och hyffsat lugn. Fredagkvällen bestod av en drink på Sallys och tidig hemgång, nyktert tillstånd på stadt är inget att hurra för precis. I lördags f.m bestämde vi oss för att ta en roadtrip till rikards stuga i Varberg. Hans mormor bjöd på en jättegod middag och efter den åkte vi direkt tillbaka till lidköping.

Jag och louise stensomna redan vid 00 tiden i lördagskväll i alex soffa så igår var vi pigga som aldrig förr redan kl halv elva. Vad är bättre då tänkte vi än en långpromenad till Tempo. Önskedrömmarna kom fram rätt hastigt att det skulle vara varmt och skönt vår väder ute eftersom solen sken. Så vi tog på oss vårjackorna/kläderna i högsta hugg och frös rumpan av oss, men vi klarade det bra utan några förkylningar.


Nu återgå till härligt skolarbete med Michael i öronen.


Michael Jackson är bra shit


thursday

När ska jag sluta att vara så trött hela tiden? Jag får nog gå till apoteket sen och köpa chi san för det här går inte.

Hade en lektion idag och slutade strax innan 10 men är fortfarande kvar i skolan. tänkte att jag kunde få lite gjort och lägga det bakom mig sen men med en dator framför nyllet får man inte överdrivet mycket gjort.

Ikväll och hela helgen så står det mys på schemat. Film, mat, bio, värmeljus, säng, promenad fram till torget på lördagmorgon?, inköp av ny (dvd med usb). Allt vad fest och alkohol heter går fet bort denna helgen.


same same but diffrent

Jennie fick med mig till rymd ikväll ändå. Hon tyckte allt att jag kunde vara med och sympati dricka en cider och sen gå med till rymd. Ibland får man faktiskt ställa upp för laget, men ikväll blir det nyktert+en cider :) ´

Sängen och duschen ropar på mig nåt så fruktansvärt......en powernap och sen en lång kall/varm dusch?

Ha en trevlig kväll allihopa!


härligt härligt men farligt farligt

..Så lyder en av Björn Skifs låtar. Han är bra. Mamma gillar han-jag gillar han.

Tog lite sovmorgon idag, ej planerat men den andre låg kvar och då gjorde jag det med. En kopp kaffe och jag är med i matchen igen. Behöver gå fram på stan och fixa lite saker, bla en present. Rymd ikväll också, men det hoppar jag över rätt hårt man kan inte göra det till någon vana, det går inte! Istället ska jag nog mysa till det med god mat och film.


...

Vaknade 09.00 och kom på att jag typ började 12.35. Då var jag pigg och nu blev jag dödstrött. Jag har iaf ätit frukost och kollat på gårdagens avsnitt av familjen annorlunda men istället för att lägga mig och sova en onödig timma nu som kommer att göra mig ännu tröttare så tar jag mig en promenad till m&m.



Dagens

Dagens humör: Upp och ner

Dagens mående:
Trött.

Dagens borde: 
Plugga och sova

Dagens frisyr:
Fläta

Dagens smink:
Det vanliga, mascara och foundation

Dagens klädsel:
Leggins, tröja, halsduk

Dagens planer:
Fram på stan och ikväll vill jag se Luftslottet som sprängdes

Dagens materiella vill ha:
Ett par gummistövlar

Dagens fundering:
Tror jag ska satsa på en nykter mars-månad?

Dagens beroende:
Musik

Dagens tråkigaste:
Vädret!

Dagens längtan:
Sängen såklart

Dagens superlängtan:
Ännu en gång.. sängen

Dagens tidning:
NLT

Dagens låt:
Flipsyde - Get ready


RSS 2.0