:)

Bloggtorka var ordet.
5 timmars dejt med kudden inatt och 12 timmars arbete idag. Skallen har lagt av för dagen. Åkte och hyrade film med hanna efter jobbet, fick med oss Änglagård - tredje gången gillt hem men eftersom jag varken har sett ettan eller tvåan så kände jag att det var ett dött lopp redan efter en halvtimme så jag napade istället.
.
Jobb imorgon med men kl 18 så tar jag äntligen semester och flyr landet.
.
Nu ska jag plöja igenom säsong två av Tusenbröder. Gjorde ettan igår, bra skit och ola rapace är helt okej att titta på.

Min nya kärlek

Andra natten i min nya kärlek - slängde ut min förra säng till terassen (som nu är en sommarbädd) mot mami & papi's dubbelsäng i stugan. Halleluja moment. Så här ligger jag nerkupen under täcket efter att ha sett en totalt kass film på kållandsö. Winter's Bone hette den, verkade vara en helt okej film plus en oscars i bagaget men varför är en väldigt bra fråga.

Mia och klara eller 2 1/2 män? Går ej att välja så det får bli både och. /multitasking

Nighty people

Nine days left

Har suttit med en hel folierulle i håret med blekningsmedel i, så nu är utväxten long gone och jag är blond (blondare) igen. Ska iväg och jobba en stund nu, dricka kaffe, handla och spela wii - mario kart :)
By the way är det endast 9 dagar kvar som planet går till greekland, håller tummarna på askmolnet inte förstör något..

Grekland - Rhodos

1 juni går planet till detta underbara stället. Sol och bad i en hel vecka.

Nedräkningen har börjat :)


Tur att det är fredag imorn

Kalla mig utmattad.se, för eventuellt så är det bara förnamnet. Med 150 decibel i öronen hela dagarna vet jag knappt vad jag heter längre, haha.
Gjorde mig en smoothie efter jobbet, tog med datorn ut på terassen och läste närmare om aspergers & autism. Intressanta sjukdomar det där..
För att inte falla ihop totalt just nu så tar jag mig ett åk bort till andra sidan av älven för movietime.

Älskvärt

 

Det blev inte bara kramkalas igår hos m & m. Vi satte oss på terassen med ett glas vitt och lite plock, mami kom förbi också :) urmysig kväll.

Är en såkallad dead woman. Så det blir en tidig dejt med kudden även denna kväll. Kommer somna som en gud med regnet smattrande på fönstret, me like.


...

Dagens arbete samt 8,5 km är överstökat. Svettigt värre, backarna i råda är inte att leka med. Ska gå iväg och kramas lite med mormor & morfar nu, sen blir det bingen tidigt. Jobb 8-19 imorgon.


Working woman

Jobbade förut och ska iväg nu igen. Har hoppat i promenadbrallorna och pjuxen, först 2 varv i spåret vid ridhuset och efter det blir det femman i råda med majsan & klint. Men innan dess ska jag äntligen hämta ut mitt nya körkort, har varit utan det sen det blev borttappat för några månader sen..

Those dancing days

Life is good right now, det kan jag inte säga något annat om. Har haft ännu en toppen dag och kväll tillsammans med mina tjejer. Efter jobbet åkte jag iväg till amanda där tjejerna stod vid grillen och fixade käk. Dukade upp på altanen, tog ett dopp i poolen & sprang in i bastun och svettades lite.
Nu är jag helt matt i pälsen, ska sätta på en film och krypa ner under täcket.


Måndag, igen

Helgen blev inte så lugn som jag ville ha den. Det blev tvärtom både fredag och lördag, men det blev absolut dom bästa kvällarna på länge så jag det gjorde inte så mycket :)
'
Igår var vi ett gäng tjejer hos amanda, lapade sol, babblade, tog oskuldena med poolen. Vi bara mådde bra helt enkelt. På kvällen hamnade jag i mormors fåtölj i mysoutfiten framför The bourne identity.

Tjejerna kommer över nu på förmiddagen, vi ska parkera oss i varsin solstol på terssasen och bättra på brännan lite till.

Hi people

Det stavas FREDAG och det är precis vad det är idag. Har jobbat, myst och nu sitter jag hos matilda och dricker rötjut med mina tjejer, några av dom saknas dock. Ska strax kila ner till bakgår'n för tapas och vitt vin. Bra kväll med andra ord :)

Ärar regnet i ett par skor

Tar mig i kragen och går femman i spåret medans det regnar, den är viktig!

Kan man ära vissa dagar?

Jobbade fram till 13 idag. Gjorde några glädjeskutt bort till bilen och åkte iväg till mormor efteråt. Så skönt att bara ha ett jobb dom två sista dagarna på veckan, går knappt att beskriva med ord. Skönt är det vilket fall som helst :) Fyndade en kalender på Åhléns klubbdag med mormor förut och rullade vidare till hovby för att sällskapa moster lite.
.
Nu har jag hela eftermiddan & kvällen att ära/göra precis vad som helst. What a feeling!

Onsdag

Har spenderat förmiddagen tillsammans med video2mp3.net & youtube (dags för utbyte av bilskiva). Ska börja med maten strax, har bjudit hit maja och klint på lunch. Det blir något ihop plock med kyckling och mozzarella som hanna lagade till mig för någon månad sen. Delicious.

Natalia Kills - Wonderland


Mastodont tisdag

Ungefär på den här nivån av uttråkning var vi på igårkväll.
Älskar verkligen dessa mastodont tisdagar med jobb från morgon till kväll. 3 pass allt som allt, tur att oboy finns och bättrar på mitt blodsocker :) Väntar på att papi ska komma hem med bilen, ska frisera samuel och sen direkt iväg till nästa jobb. Ser framemot morgondagen då jag är ledig, vilket innebär sovmorgon, mjukisbyxor och film all day long!


Everyday i'm shuffling

Har sovit cirkus 40 timmar sen i fredags så nu ska jag inte klaga över sömnbrist längre. Med andra ord har sängen varit min handra halva all weekend, dag som natt.
Fick en perfekt söndag igår med inslag av picknick på kullen, häng med lollis framför rapport och några cigg på ballen. Avslutade kvällen med Black swan, men ögonen tillät inte att se klart den tyvärr..
Är hemma plockar idag. Dammar av en hylla i timmen, dricker lite kaffe, pausar med kungen, klickar hem skor.. Något i den stilen.. Ska iväg och jobba nån timme vid fem tiden. Revansch på  super mario bros WII (high tec shit)och en kopp kaffe, bra eftermiddag :)


Sommarplåga


RSS 2.0