Wierd.

Tog ledigt imorgon och på fredag, kommer knappt ihåg jag var det senast så nu har jag två hela dagar att slå ihjäl precis hur jag vill :) Ska starta dagen med att gå upp med tuppen och se första avsnittet av adventskalendern med en kopp kaffe - it is a must, ganska mycket mer i år eftersom jag missade allt som har med julen att göra förra året.

11-11-29

Att kaffe framför nyhetsmorgon med fötterna uppslängda på bordet kan vara så underbart.


1a advent

Årets mysigaste dag är här. Tända ljus, mörker, adventstjärnor, allt bara är likes. Uppe före tuppen och firar första advent tillsammans med en kopp kaffe och stormen utanför. Tanken var att jag skulle få mumsa i mig en lussebulle till kaffet, men någon glupsk har redan fått i sig den. Fail. Ska ta en snabb ciggeluring innan jag blåser iväg till jobbet.

11-11-22

Denna huvudvärken tar kål på mig. Allt jobb gör mig helt slutkörd, (jag klagar inte) men ibland blir man bara totalt tom på kraft och energi. Precis som nu. Lost. Ligger i soffan under täcket efter jobbet tills det är sovtime varje kväll - inte likt mig. Tror att lite julpynt, julbak, lön och shopping är det som saknas för att bota allt. Love christmas.
Tisdagar är en kass tvkväll. Så ikväll ska jag se båda Cars filmerna och dricka varmchoklad.

James morrison

Vaknade alldeles för tidigt imorses, skallebank var en underdrift. Betongmössa och självgående ben all day long.
Inväntar ett härligt gäng, som ska fira lördag här med mig.

11-11-17

Det har verkligen gått i ett på jobbet idag. Huvudvärk från och till, trötta ögon och hög decibel - kaffet har stått mig varmt om hjärtat. Imorgon har jag jobbat 12 dagar i sträck så när jag har jobbat klart imorn tar jag helg på riktigt. Ska dricka vin med vänner, laga god mat och bara uppskatta livet.

Skypedate nr2

Det här ser mer ut att bli en uppdatering på hur ofta jag hörs med a&a via skypen än annat shitfaced crap som är ointressant att dela med er.
Snattrade i knappt en timme med alex precis, uppdaterade varandra - just nu var dom i argentina, ett ställe där dom såg ut som i pochontas. Skönt att få se deras söta trynen och skratta lite åt det fantastiskt roliga och händelserika livet här på hemmaplan.

Skallen har fått hänga med sen 5.00 imorses - är inne på reservtanken med mia & klara i bakgrunden. Ska trycka på off knappen, krypa in i täcket och sova gott tills jag vaknar igen av nybryggt kaffe.

Mia & Klara

Halleluja moment


111109

Bloggen är ingen prio ett nu förtiden. Jobbar almost all the time och när jag inte jobbar så tar jag vara på lediga kvällar och helger när dom dyker upp.
Upcoming; middag med ett gäng töser ikväll på Harrys för att liva upp vardagen lite.
Här är en 2 minuter gammal bild från skypedaten med mina hjärtan som är i buenos aires. #love

Saturday night with Sami

Om ni undrar, så våldgästar vi våran älskade antonias rum och dator. To bad for her - nu när hon är ute och svirar med alex i fyra månader.
Här får ni en bild på dom för att dom är jävligt saknade i våran tillvaro just nu!

Vin, middag, spel och bubbelbad

Idag var det min tur att bjuda på mat, så familjen hernqvist & pilfalk kommer hit ikväll. Har börjat och göra skaldjurssoppan som jag ska bjuda dom på. Mami är med på ett hörn som sällskap (och inget annat), har tänt massa ljus och dricker ett glas vitt.
Har pyntat vid poolen med ljusslinga och ljudsystem, resultat blev mer än tummen upp.
Ha en bra kväll allesammans :)

...

Vinkade av Antonia och Alex igårmorses - känns redan hur tomt som helst. Men jag är superglad för deras skull och jag håller tummarna att dom uppdaterar deras blogg aaisydamerika.blogg.se som dom lovat :)
Är 100 % ledig idag # Måste jaga betyg och vara otrevlig mot den otrevliga rysskan "vodkkaa", luncha, dricka kaffe, åka bumblebee & lyssna på Kapten röd.

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar


RSS 2.0