Blondie

Det där med att "inte göra ett jota på hela dan" gick väl sådär ungefär. Spenderade några timmar hos lollo med folieslingor i hela håret. Hon fixa té värsta frisörkalaset där med kaffe, dator & hela köret. Kände mig lite som Mette Marit när jag satt där och blev ompysslad. Resultat blev grajt, bättre än hos frissan faktiskt :) Jobbade kväll ikväll så kom hem för en stund sen. Det gick som en dans så det där ska nog gå hur bra som helst. Kanonis som jag brukar säga i varenda mening.
.
Nu är det hög tid att krypa till kojs, kanske jobbar imorgon, den som lever får se..

Sleeping beauty

Har än så länge njutit av min sovmorgon i 10 min, ska fortsätta med det & planen är att inte göra ett jota fram tills att jag börjar jobba. Håret skriker efter en omgång blekmedel, så om fröken ner på gatan har orken så måste det fixas.

30 mars

Det blev en sen kväll på café o bar igår, men riktigt trevlig :) Även om jag är tröttast i kommunen denna morgon så är jag ändå på toppenhumör, tänk vad vädret kan påverka kroppen :) Snöberg kommer hit om en liten stund på en kopp kaffe, blir nog 3 koppar för mitt lag om jag ska orka med denna dagen. Jobbar bara till kl 13 idag så jag är hyffsat nöjd.

Tuesdays is a nightmare

Tisdagar består av stress och kaos mer eller mindre. Tur att jag har jobb jag trivs med annars hade det inte gått. Kom nyss hem från jobbet, ska iväg på ett annat nu kl 17 och dagens sista efter det. Puh.
Ska trycka hem en film som ska vara ur-bra, en annan lipa ju till den när han såg den så då måste de vara sevärd :) Den ska ses ikväll efter en skön dusch i ett par mjukisar.

28 mars

Fick rycka in som lärare i förmiddags i en första klass. Det blev ett par mattetal, en tur i skogen och en sväng som rastvakt...inte varje dag man är det. Har gjort stan hela eftermiddagen och avslutade på rådhustrappan i värmen. Ska alldeles strax iväg och jobba en sväng igen, idag står shopping på schemat.

Haha

...Är bara förnamnet. Pratade precis med en kär vän som spenderade natten på en av strands toaletter & traskade hem vid 9 tiden imorses, haha.. Personalen missade nog den där extra kiken inatt.

Älskar söndagar

Städar, röjer, rensar, slurpar kaffe och tar en cigg emellanåt. That's my sunday. Ska nog blåsa iväg till Hanna lite senare för avstämning.

Kul jul

Det är väl som det brukar vara på helgerna.. Härjar sönder en utav kvällarna som egentligen inte var planen från början och bangar den riktiga utgångskvällen. Skjutsade precis bort ett par brudar och en samuel till strand, som såg ut att vara en flopp med 10 pers..

25 mars

Började dagen med ett möte om sommarjobb, åkte direkt till jobbet efteråt och kom därifrån för en liten stund sen. Vart tar dagarna vägen undrar man ibland? Redan fredag, inget att klaga över, har haft fredagsmys heela dagen. Hörde även ett litet kling i kassan denna dag :) Detta ska vi fira med middag på café o bar.

Yeah 3x


Wonderful

Har haft en urmysig eftermiddag med min andra hälft, fröken apelberg. Tog en promenad fram till torget där vi mötte upp annie på en kaffe och parkerade oss på rådhustrappan i solen. Efter stan hamnade vi köket där det gjordes ugnstektkorv & potatismos, mumsfillibabba! :)
.
Nu har jag varit hemma och vänt i en kvart, blev riktigt sugen på en crusing så det får det bli, men först ska jag hämta hanna som ska med. Ikväll ska vi till samuel för lite soffhäng. Jag trivs med mitt "mysiga" liv..
.
Bilden är ifrån igår då det vankades kvällsfika hos hanna med helt underbara cupcakes.

22 mars

Blev ledig idag. Hann med tandläkaren, catch up med maja, träning, kaffe hos mormor & tillsist lunch hos moster på förmiddan'. Var helt slut efter allt och hamnade i ryggläge i soffan tills jag började jobba vid fem tiden. Fick tider idag för ons-fre & imorgon har jag för första gången på läääänge sovmorgon. Och med det menas med att jag kan gå upp ur sängen i lugn och ro vid halv nio istället för vid halv sju. Glädjeskutt.
.
Sleep tighty

Vad heeter den?

Låten är helt omöjlig att hitta & det är löjligt bra gung och flow i den.

Puh

Som vanligt när det är måndagmorgon går jag upp i ottan och väntar på att poolen ska ringa tillsammans med min kaffekopp på terassen. Kl åtta var jag på jobbet, efter jobbet mös jag med mormor innan jag tog bilen fram till polisen(ingen plånbok men en anmälan gjordes), hanna bjöd på lasange samt kaffe och vid halv sex började jag jobba igen. När jag kom hem för en timme sen samlades trion en stund på terassen och bytte struntprat med varann. Blir andfådd bara jag tänker på allt jag hunnit med denna blåsiga dag, tur man har körkort..
.
Ska laga tråden bakom bissen imorgonbitti & om det inte blir något jobb på dan så blir det en dejt med roddmaskinen.
.
'back to martin beck

-

Det blev både en timmas promenad och en utflyckt till Hindens rev efter det. Blåste kallt gjorde det och isen skrek på oss. Liite läskigt var det.
Myskväll på högnivå ikväll i soffan framför solsidan och flickan som lekte med elden.

Härliga söndag

Tog en välbehövlig sovmorgon idag till kl 10. Ska iväg och jobba en timme vid 13 tiden, blir en promenad i vårsolen. Lollo och Olle gör oss nog sällskap också. Ingen plånbok har kommit fram än, ska slå en signal till länsman igen lite senare och se om någon snäll själ har lämnat in den.

Not a good one

Ingen bra dag för mitt lag.
Tandställningen pajjade förmodligen nångång inatt vilket gör att jag blöder i hela käften & inte nog med det så märkte jag när jag skulle fram till stan förut att plånboken är borta. Såklart. Varsegod till den som har funnit den fina. Fuck a duck.
Jaja, annars var det en riktigt trevlig kväll igår med tjejerna. Mycket skratt, vin och dans. Ikväll tar jag på mig mysdressen och bänkar mig framför tvn. Mamma ska laga en god fisk/skaldjurssoppa med saffrans-aioli till.

As we enter

Försökte fixaa bloggen igårkväll i sjutton timmar, men det ville sig inte. Lagom glad.
Har haft en underbar dag på jobbet idag, men gud vad trött man blir i huvudet. Sitter och softilerar på altanen för tillfället med hanna på skypen och tjocktröjan är på. Det blåser inga sydliga vindar ute precis.
Imorgon kommer soffi och matea från göteborg hit och hälsar på oss :) vi träffade dom på bali och hängde ihop i hela 5 dagar, kändes som att vi hade känt varandra betydligt längre, men mer än 5 dagar var det inte :)
.
Softilage läget är på onknappen hela kvällen, it's for sure.

Goa, Candolim


Lillelördag

Direkt efter jobbet  förut hämtade jag upp hanna för en mjukstart på våran fina träning. Kan ju på en gång varmt välkomna träningsvärken som kommer att dyka upp imorgon eller eventuellt redan ikväll.
.
Ikväll blev det soffhäng hos lollo. Himla smidigt när hon bor på samma gata som mig nu :)

Coffeebreak

Kom precis hem från jobbet, men är bjuden bort till hannisen nu för en kopp kaffe och skvaller innan jag ska iväg och jobba igen vid halv sju. Heja heja!

Hur många lingon finns det i världen

Den här måste jag bara se när den kommer ut, haha

The time of my life


...

Ny vecka, nya tag. Full rulle hela veckan. Fick ett vick hela veckan på ett dagis, skönt att vara på ett och samma ställe istället för att flänga runt till alla möjliga ställen. Kom precis hem och ska slappa tills jag börjar igen vid 17.30. Imorgon jobbar jag 3 pass, så ikväll blir det bedtime stories tidigt.
Målet är att åka tillbaka till Indien i 3 veckor igen i december. I just love Goa.

Döden var på besök

Yes, du läste rätt. Han hälsade på imorses när jag vakna och ville inte försvinna förens för nån timme sen. Hade himla kul igår men det brukar ju visa sig som sagt dagen efter.
Bilen vår har lagt av totalt, så ska gå bort till morfar efter solsidan och låna hans bil för myskväll hos herne.

God morgon

Mami väckte mig med en kopp kaffe vid sju tiden imorses och när hon åkte till jobbet hoppade jag i sängen direkt fram till för en timme sen. Duschen står närmast på schemat innan lollo kommer hit för en promenad fram till stan. Ska nog ta bort min pedikyr från Indien också som är kvar på stortårna, men det gör lite ont i hjärtat att ta bort det.
.
Hörde att facebook ska tas bort helt på tisdag. Kan ju alltid hoppas, facebook är ju faktiskt helt sjukt!

Långhelg

Fääk va najs med en sån, det var inte igår så det var på tiden :) Hänger hos lollis nu och tittar igenom ur-gamla bilder från 07-framåt. Imorgon ska vi ha en mysig dag och kväll med stan på dagen och kvällen blir det färska räkor och en lugn filmkväll.
.
Detta är från peace and love 09
Sinnesbra vecka


No words

Om det fortsätter i den här takten på jobbfronten så kommer jag somna innan jag ens hunnit och gå upp, eller nåt? Jag och hanna konstaterade förut att hon har fått mitt liv så som det var innan vi åkte på resan och jag hennes. Hon ledig 100%, chillar mest med andra ord och jag tvärtom. Weard shit. Jag gillar väl det här med att dega runt mer än va hon gör. Hon klättrar mest på väggarna medans jag hade gjort vad som helst för en ledig dag :) Har två jobbdagar till bokade, inget på fredag. Hoppas på att det håller sig så också.

Behöver jag ens skriva vad jag ska göra nu? Don't think so

-


Kvalitets söndag

Hade den mysigaste dagen på länge igår och vädret kunde man inte klaga på heller. Rick kom till mig på f.m och vi tog en promenad till hans bror för att hämta bilen. Hämtade upp en mindre pigg nisse och vi åkte ut till m&p på fika i stugan. Vidare till spiken, läckö, svalnäs och bärstaviken. En perfekt söndag eftermiddag.

Jobbade två pass idag, första mellan 9-17.15 och nästa 17.30-19.30. Nu ligger en inte så värst trött mettsson i sängen men måste strax sleepa. Jobbar två pass imorgon med så jag behöver min sömn.

Home sweet home

Nu är vi allihopa där vi hör hemma! Det tog oss allt som allt 12 timmar fram och tillbaka från arlanda, ink: ett x-antal felkörningar, tankning och rökpauser. Kramade ihjäl varandra som vi hade sagt och dunkade fredagsmusik en dag för tidigt :) Kom hem med en fot, rygg och rumpa som sov och värkte, men det var det värt. På en halvtimme hann jag fixa käk, duscha, ta på mig morgonrocken och se på halv åtta hos mig.
Imorgon är det jobb 9-15.30 och på kvällen är det reunion med vin och utgång. It's going to be awesome.

Ett två tre och jag åker bums i säng. Men först ska jag ladda över t-k på dvdskiva, är sinnestrött på att ha datorn på magen och vakna mitt i natten av att den fortfarande är där. Skärpning!



-

Goodnight

Rock on

mina dagar ser likadana ut dagarna i enda men jag klagar inte. big no på deen. jag jobbar tre jobbpass idag istället för två som det var igår och givetvis så ska jag ha skypedejt med hanna nu som vanligt vid den här tiden :) i know just their feeling right now. när det är en eller två dagar kvar till hemresan så gör man inget annat än att lalla runt och titta på klockan. har laddat en ny skiva till arlanda roadtripen på torsdag, nostalgin kommer att sprudla.
att gå upp klockan sex imorses och trettio min senare sitta i bilen på g till jobbet var sådär piggt gjort. ligger halvt död i soffan och väntar på att uret ska bli fyra.

RSS 2.0