Tjoho!

Bästa vännen maja fick körkort för en timme sen, är så stolt! :) 

Hanna är inte längre ung och 20, utan gammal och är 21 år. Ikväll firar vi henne på Harrys med mat, öl och musicquiz :)

Jag, matilda och antonia har laddat hela morgonen med kaffe och gamla godingar har spelats i bakrunden. Laddar upp för antis avskedsparty på lördag. Back to the old days.

Igår gjorde jag en tabbe när jag körde, haha! jag valde vänsterfilen när jag skulle svänga vänster, istället för högersida. Matilda var som ett stort frågetecken hela hon, bilen som stod till höger (på den rätta platsen) undrade vad jag höll på med när jag stod i vägen för bilen som skulle svänga in där jag stod. Haha.
Jag var nog i helt andra egna tankar...


Bruno Mars


5 timmar på stan & jag är dö'trött. More coffee and good company it's what I need right now.


29 sep

Tillbringade gårdagen på terassen i omgångar med kaffe och ett paket ciggaretter, när den ena gick kom den andra :) hämtade matilda igårkväll för en sleepover. Idag är vi uppe med tuppen. Mormor ville ha med mig/oss fram på stan och göra torget så dit ska vi gå nu i det fina vädret.

Pass ska fixas och ikväll är det sommarkläderna som åker fram inför den roliga packningen.


...

Känns som sista natten med gänget sorgligt nog. Men inte än. 1 månad kvar tills den natten är kommen. I'm lucky!
Någon sa till mig igår att det skulle bli dubbelt så dyrt och hälften så roligt om jag gick ut. Bad thougt ´
Imorgon skulle det vara skönt att vakna upp på andra sidan jorden på en strand. Soon it is :)
By the way.. ska göra en tatuering när jag kommer hem från resan i januari. Min och mormors hand på underarmen + hennes födelseår. Nej hon är inte död, men jag älskar henne mer än någon annan. Lägger upp en bild imorgon om hur det kommer att se ut :)

Happy times!


Glada miner har stått på programmet idag & fortsätter även hela kvällen :) jag och matilda har varit hurtiga även idag, gick en promenad på lite mer än en timme. En glad Snöberg ringde under dagen och ville fira ikväll. Så vi får se om kvällen tar oss till rymd or not.

Bestämde att jag, matilda & frida ska göra entré i sthlm/ludde/karro om tre helger.


Livet leker!


Good morning Jensen

Gick upp vid 12 tiden och på tre timmar har jag varit och fixat mormors mobil, druckit kaffe med matilda & snaggat axel! Snart e ho' tillbaka och då ska vi se på en film innan en långpromenad ska göras- som behövs.

Spår i mörker & Monstret tickar smått hem in på hårddisken. Det lilla beck-fanet jag är :)


Cooler than me


Liggsår and researching

En död mettsson har spenderat helgen mestadels i sängen och i soffan. Men nu har jag bytt soffa från min till annas, ryggont på det också. Ligger med datorn framför mig och läser om alla de länder vi snart drar till :) allt ifrån valuta, dricks, väder och vilka ställen som vi måste besöka. Snart kan jag det mesta, känner mig väldigt redig :)
Imorgon om 6 veckor åker vi. baack to sweden eller köpenhamn där jag landar den 18nde january.


Tuesday morning

Moffe&mormor är i Polen så denna veckan är deras mini-buss mine!
Ska ut på lite äventyr med den idag, bland annat åka in med en sjuk hanna som har en hand som sett bättre ut. Då får man ställa upp & agera sjukhusbuss.



Ikväll ska vi samla gänget på café o bar för avsked till Elina som åker tillbaka till London imorgon
:(

Sommaren är verkligen över!


Seasons fly

Gaah i'm tierd. Miss Snöberg fick upp mig via en telephone som låg och vibrera vid örat. Blev en sen natt med girltalk i bilen med Elina. Innan dess låg vi alla döda i soffan framför Shall we dance till i slutet då snyggingen åker upp från en trappa med en ros i handen a front of his wife. So beautiful. Ha ha.

Missar Tiesto på fredag by the way, and it sucks!

Snöberg ska bju' på en fika om en liten stund så på med makeup och kläder. ´


Strange shit

1 november 06.55 går flyget till Indien.
Jag har redan resfeber i hela kroppen, från topp till tå. Spännande, roligt, läskigt, skönt men även ett kilo hemlängtan kommer nog att dyka upp. Tur att jag har mina kramgoa vänner med mig :)


Friday baby

Kom i säng kl 04 inatt & var uppe ur sängen med en himla fart halv 12. Ett såkallat morningface och första bästa outfiten så åkte vi till willys och köpte blekmedel. 2 timmar senare är jag som ny igen utan någon outhärdlig utväxt.

Ikväll bir det en höstdebut i bubbelpoolen med ett glas rött. Göttmos!


Miss my Matilda



ADRIAN LUX - TEENAGE CRIME (AXWELL & HENRIK B REMODE)


Finally finishd my cleaning mission. Det är bra att Mami ger mig något att göra på dagarna, annars sover jag bort dom utan några som helst problem. Sex and the city boxen har blivit mitt nya addiction, all day and all night long.


Som hittat!

150:- fattigare och vips så har man snygga gelé-nails

Thank's Jessica



Do your thing

För ett halvår sen hade jag varit down och inte alls allert på något. But not anymore, endel grejer har blivit som frukost och middag och orkar absolut inte orka lägga ner en massa onödig energi på att hänga läpp :) Man växer definitivt i huvudet genom åren, det blir allt klarare på den fronten.

Väntar på samtal från Kilroy så vi kan boka våran biljett imorgon helst. Firar julafton och min födelsedag i Asien, it's going to be awesome!
Mamma & grand ma' är lite oroliga för att jag ska fastna i korallrev och sånt, Ha ha.

Anyway, ska snart åka iväg och jobba på ridhuset. And tonight blir det kvalitets tid med Samuel och Hanna.


Sweetness

I slutet av oktober bär det av..


Malaysia - Kuala lumpur




Indien - Goa




Thailand


Really boring.....


Not funny at all

Vaknade upp och kände mig som 10 år igen när jag hade drömt en mindre rolig mardröm. Ringde ett samtal för lite tröst men motparten klickade... Sicken kompis!

Klippa gräset, tvätta alla golv & ett ärende på stan är denna dagens planering. So far...


RSS 2.0