Dagen innan den stora dagen

Dagens to do lista har jag & mami pysslat med hela dagen. Nu går jag runt i min babymjuka rosa morgonrock och sippar öl. Släkten kommer hit kl 18.oo - skumpa, raketer, middag, och paketöppning :)

iPad inlägg

Hade en grymtbra kväll igår. Energin har varit på noll idag. Tog slut på allt när jag och lillkussen lekte av oss på badhuset. Blev 10 år igen när vi sprang hinderbanan och knuffade ner alla andra kids som var i vägen, haha


Night people


Lill lördag

Virrat runt i stan med Samuel hela eftermiddagen..Ska hoppa i lite kläder, bättra på facet & rulla bort till andra sidan stan för middag & wine.


11-12..

Vänt på dygnet under denna julen. Känner knappt igen mig med dom här oklara dygnsrytmerna, helt förstörda haha. - Sovit på dagen, uppe på natten, hälsat på i dimman, gjort debut i arenan, blåst omkring, sniffat bebis & lagt klart planerna för nyår. 20 års dagen/kvällen/natten kommer en riktig kioskvältare. Innan året tar slut ska jag shoppa loss inne på systemet, bara för att.

Calvin Harris - Bounce ft. Kelis


The Help

Har precis sett en sån fin film, nästan en underdrift. Gråtit & småskrattat från och till i 2,5 tim.


Nils Karlsson Pyssling

Himla gullig film.. Iväg till jobbet strax. Ser ut som en kvinnlig Santa claus i mina röda kläder, vill upplysa gamlingarna lite extra att det är jul. :)


Merry Christmas

'Update från imorses
Lycklig tjej på julaftons morgon. Mami hitta mig nerbäddad i soffan, kom med kaffe & två klappar. Nu ska jag sova ikapp dom senaste två dygnen som jag totalt har hoppat över. Sömnkontot ligger på minus.
God Jul alla nära & kära. <3

Juphone hel dan

Bakfull o glad från dan före dan, före dopparedan. Middagen på terassen var helt awesome med mina tjejor. Hamnade i bilen mot Skövde 10 min innan jag skulle hem. Spontanitet - me love. ikväll var det julgrogg hos herne, jägern tog täten och vann över mig, helt klart. Väntar in julkalendern, kaffet, mami och tomten.
XOXO


dan före dan, före doppare dan

Vaknade ur min huvudvärkskoma för en stund sen, duschen kan man alltid lita på. Dricker Corona i väntan på Lollo. Middag & vin i goda vänners lag på Terassen står på schemat ikväll.

Vattentornet

Solen låg så fint på vattentornet i helgen.


Jägarna 2

Mycket film här nu. Sällskapar päronen i soffan framför Jägarna 2. Lassgård & Stormare kan sin sak. Vidare till andra sidan stan om en liten stund.


The human centipede 2

Även om första filmen är det sjukaste jag sett och hanna som spydde när vi såg den, så måste man nästan ge tvåan ett försök..

Frisörsalong

Det har luktat frisörsalong hos lollo hela eftermiddagen. Hon körde i blekningsmedel i hela mitt hår förut. Var rädd att jag inte skulle kunna gå utanför dörren efteråt men resultatet blev som vi ville - grymt :) Har aldrig varit såhär i blond, ever. Sen agerade jag frisör, lollo är nu redhead woman.

Vi tjejer...

Lollo visade mig detta igår - trodde att vi var ensamma om dem här punkterna, men icke.trol

11-12-20

Fortfarande trött efter söndagens spontanfylla och gårdagens huvudvärk. Blev medbjuden av fam reimers till Terassen i söndagskväll, supertrevligt och bra avslut på den veckan.
Går runt och tror att det är måndag idag. Hasar runt i mjukisar och tofflor med mitt kaffe. Tänkte ta en promenad fram till stan om en stund, men bumblebee lockar mer om jag inte vill bli totalt insnöad.

orka

Allvarligt? Orka snö.. Visst det är fint och det är mysigt över julen, men nu.. Nä, 4 dagar för tidig.
Flängde runt som en yr höna efter jobbet igår. Stan, kaffe, skogen, bumblebee fick visa vad han gick för på råda sand,  ännu mera kaffe, nap, 9 årskalas & resten av kvällen spenderade jag hos fam herne & pilfalk. Perfect moment till en perfect night out with my friends, meen det får bli i jul.
4 timmars sömn, hitills 3 koppar kaffe och snart iväg till jobbet - looking good

Hallå Världen

Jobbet kallar om en liten stund, försöker piggna till med kaffe och musikhjälpen - går sådär.

2012

Summerburst och Tomorrowland i sommar.
En riktig kioskvältarsommar, sannerligen.

Calvin Harris


11-12-16

Hoppade bokstavligt upp ur sängen vid 9 tiden, på med träningskläder och iväg för att hämta sparven för ett gympass. En 70åring har eventuellt bättre kondis än oss två tillsammans, pinsamt. Bumblebee går varm idag. Sparven bjuder på kaffe mot att jag är chaffis till vårdcentralen. Win/win situation.

11-12-15

Tar mig ann golvet & madrassen inatt igen, kyligt men ack så mysigt.
Har drömt mig bort till dom varmare breddgraderna den senaste timmen. Sandstränderna, våra bästa indiska grabbar, bruna ben, drinkarna, värmen, hysteriken, prutningen - you name it..

Drömmer, längtar, saknar


50/50

Utvilad och nyduschad. Blev inte hel ledig som jag hade trott, kvällen går i jobbets tecken, men det gör mig inget :) Fick ett Michael Jackson mode förut så han spelas i högsta hugg medan jag har städat huset och varit uppe på vinden och hämtat en madrass till mig som jag ska sova på inatt inne i mitt klädrum. En annan har snott min säng så jag får nöja mig med madrass på golvet.
Ska leta fram ett ansikte i sminkväskan innan jag och bumblebee ska till andra sidan stan och luncha med Sami.

Lucia

Tog mig upp på min lediga dag. Nybryggt kaffe och lussebulle framför adventskalendern. Bara doften av julgran som saknas.


Back to school

Mamma hittade post till mig i brevhögen för någon timme sedan, den som jag redan hade kollat igenom men inget hittade. Det var antagningsbrevet från campus, OCH JAG BLEV ANTAGEN! Skoltröttaste tjejen i stan har nu laddat sina krafter till tusen. Så förhoppningsvis är jag undersköterska till sommaren :)

Väntar på sami som har försökt att ta sig hit i flera timmar, men som vanligt är det strul med SJ. Ska hämta upp han på stationen sen ska vi till rille och dricka vin.
XOXO

11-12-08

Efter jobbet idag stod julklappsinhandling på schemat, ett försök i alla fall. Mörk början men på en timma fick jag köpt nästan alla klappar, det är vad jag kallar effektivitet på hög nivå.

Nighty people


Sjukstuga

Imorgon är jag hemma från jobbet, måste bli frisk, måste. Fyller på filmförrådet inför kvällen och morgondagen i soffan. Tror att jag ska börja se igenom Håkan Bråkan julkalendern haha, finns få julkalendrar som slår just den :)

Skypade med AA igår! Bruna, fina och lyckliga på andra sidan jordklotet. Saknar dom så himla himla mycket.
För ett år sen var jag där och mådde som en prinsessa. Brun, fin och lycklig. Tiden går bara fortare ju äldre man blir...

11-12-05

Har jobbat mig igenom dagen med dödens snuva och hosta. Ipren, näsdukar och handsprit all day long. Kom hem för en stund sen, gjorde mig redo för sängen och hoppade i pyjamasen direkt.
By the way, (hör och häpna!) Om några timmar har jag varit rökfri i 2 dagar, rekord!!!! Kanske time att sluta helt? Tåls att tänka på..

RSS 2.0