....

Time for breakfast.
Ska hämta upp Karro nu innan frukost inhandlingen.
And later, work!


26/7-10


Well, vad ska jag säga. Låta bilden säga allt om helgen och i onsdags? I think so... :)
Har skrattat som en dåre, sovit, festat, jobbat, varit i skövde och skrattat lite till. Igår blev det häng hos mig efter "hotell frukost" hos ludde. Bakade pizza och jag hann se på en halv film. Dom andra såg på fler..medans jag och L tog en trip till Skövde för att hämta hem emelie från sthlm. SJ och deras tider kan ju köra upp något smaskigt, det var försenat som vanligt och när vi kom dit så hade emelie precis vaknat upp i Laxå. Haha.
Efter Skövde åkte vi hem och såg på Daybreakers som var sjukt bra.

Jobbade i stan idag för omväxlings skull. Hade nästan glömt av hur stressigt det kan vara. Jag är mer van vid att läsa en bok på Spiken och ha en cigg i ena handen, haha.

Ska strax ta Fiffi på fyra hjul och hämta Matilda och sedan invänta ett glatt gäng som ska till Måndax..


Avicii - Seek Bromance (Axwell Remix)



Just nu klagar jag inte på något. Inte ens vädret. Jag ska vara ledig min första halva lördag och HELA söndag för första gången sen midsommar.
Lön idag. Pengarna får vila över helgen. Ser ut att bli en lugn helg för min del..

O-tur

Vilken otrusdag för vissa. Not me.

Mamma och pappa + vänner skulle flyga hem från Barcelona kl 17.30 ikväll. Kl 20.00 fick jag ett mess av mamma.
"Panik Mette. Planet går inte. Strejk. Kan du kolla tågbiljett barcelona-göteborg. Annars blir vi kvar minst en vecka till."
My mother can't handle this kind of thing's. Helt lost och shockad. Men dom hade tydligen några "hugg" på några flyg. Bara att hålla tummarna!

Vid den här tiden skulle jag egentligen legat i soffan framför den nya wallander. Men no no! Ringde ludde i eftermiddags och bestämde oss för, utgång. Så nu är vi här, jag ludde frida och matilda. Jobb imorn, men det blundar vi för i nuläget.


....

Hej, tjabba, tjena, halloj, tjoflöjt, hello osv.....

Tandborsten är där den ska vara och snart läggdags för mitt lag.
Har haft en riktig mysig kväll med först emelie ludde och hanna men det sluta med att ludde åkte till tisdax med sandra och jag och hanna hamnade framför tvn med våran goda lasange. Snabba cash stog på schemat, men den blev klar för en liten stund sen så Joel kinnaman fick vänta tills imorgonkväll istället. Skjutsade precis hem mitt sällskap, det var en trip i sig. Hon fick för sig att vi skulle till utsikitsplatsen uppe i råda, Nu, på natten, när det är mörkt. 2 tuffa brudar fick jordens panik, backa nästan ner i ett dike samtidigt som vi fick möte. Fort som skam låsa alla bildörrar och upp med rutorna... Det var inte lika mysigt där som vi hade trott :)

Time för sängen








Dä går bra nu


Tar mitt pick och pack och flyttar ut till stugan en natt eller två. Åker dit direkt efter jobbet och värmer upp poolen innan folket kommer. Mina små kramgoa kusiner ska också få delta i det hela, en liten stund..svårt att undvika eftersom dom befinner sig 20 meter från våran stuga.

Dags att pysa iväg till jobbet med Brum i det lovely vädret. Finns knappt något bättre än regn på sommaren. Som nu, när det har regnat som högst 4 ggr på hela sommaren. Då saknar jag den.

Yiez, it's friday

-Morgonkaffe mit Samuel innan jobbet-


....



Att jag aldrig lär mig...jag behöver verkligen mina timmar på natten annars somnar jag i snabba cash på jobbet dagen efter. like i did today, twice. Men jag ångrar inte utgången, för den var himla trevlig. Måste ju aktivera mig på något annat sätt än att åka bil till och från jobbet och pluffsa ner mig i soffan/sängen direkt efter, hé de går icke i längden.
Yesterdaay-Hämtade upp Ludde, satt hos mig och sippa vin till klockan slog 01 och därefter Strand. Det var bra 50 min, även fast jag var näst intill nykter.

Have to get some sleep right now . kommer gå sådär eftersom jag sov förut. Ska säga hej till soffan och Luftslottet som sprängdes innan läggdags.

I helgen blir det bubbelpöl, grill, jobb och sol för hela slanten. Päronen åker till Barca, så då är det bäst att passa på när man har den för sig sjelv.


Samuel is in Liisch


quarantine

Tycker synd om matilda som har jobbat från 07-21.30 idag och bara sovit 40 min inatt.. Jag erbjöd mig skjuts inatt till ludde and the ladies, så vi var nog hemma vid 4 tiden och då var HON inte trött.
Weell..varm och seg dag på jobbet. Ska slänga mig i soffan snart och se på luddes skräckis val "Quarantine". Rec filmen fast amerikansk version. Vi kommer nog dö halfvt om halfvt..

Life is good sometimes

Vilken mysig kväll det har varit! Åkte ut till stugan direkt efter jobbet och firade pappas födelsedag med middag och bad. Väl inne i stan åkte jag och matilda till Sandra där ludde och tjejerna var :) jag och m som jobbar så flitigt sket i utgång ikväll med så vi åkte hem till soffan och johan falk (som jag och evy somna till häromdagen). Måste ge den en andra chans :)

För övrigt så blir eller är jag väldigt trött på en del människor, nämner inga namn..meeen

Bilder kommer imorn, promise! Glömde kameran i stugan...

friday night


Det blev inte något rocka loss ikväll. Istället åt vi hannas rekommenderande gös och tog ett glas vin på stadt. Tuur det kan jag säga, att åka till spiken bakis är ingen hitt.

Tvätten bara skriker efter mig just nu så det ska fixas innan filmtime i soffan. Huset ser för tillfället ut som grisen, dammsugaren har inte varit framme sen studenten(diiisgusting) och förhoppningsvis kan jag gå på toaletten och använda dusch i mitt egna hus på måndag. Som jag inte har gjort på TRE veckor. Ibland är det bra att ha sin mormor och morfar som grannar :) Så på måndag kommer man kunna slicka på golv och tak, för när det är så här stökigt föredrar jag att vara överallt utom hemma..

iaallldeefallld


mätttt

har precis slafsat i mig chinesefood som jag hämtade från wookhouse efter jobbet. mobilen dog redan kl 16, samtidigt som folket dog ut på spiken. tiden gick gaanska långsamt......vilket också ledde till att jag inte kunde få tag i en enda. såg på fejjan att jag var efterlyst, men inte länge till. nu är jag funnen, hanna ligger i soffan, evy är sen som vanligt och vi ska se på joohan falk.


Bohus-malmön

Är fortfarande helt slut efter min och antonias roadtrip till samuel på bohus-malmön. Allt som kunde hända hände, både positivt och negativt :) Vi körde fel i 1 timme(jävla gps), åkte ifrån tanklocket i trollhättan, körde 140 km/tim när min bil endast tål att köras i max 80 typ, med andra ord det lät inte jättebra.. blev nästan överkörda av en traktor pga lilla brums accelerations system inte fungerar som det ska. 
Vi var framme strax efter 23 då vi gick till Samuels jobb med ett gäng och började kröka ordentligt och fortsatte sedan på en båt fram till gryning. På måndagmorgon vaknade båda upp i en källare med 3 andra killar på varsin madrass och första tanken var "Vad i helvete gjorde vi igår?!", haha, allt var bäcksvart..

Men kul som fan var det. Funderar på att åka dit på söndag igen, då vi ska sitta på Malmön bryggan med en öl framför finalen i fotbollen. Tål att tänkas på :)


(bilder kommer ikväll)

Jobbet kallar på mig nu, mors

helvedte..

jag skulle göra precis vad som helst för att få ledigt idag! meeen det går icke. jag ska ladda upp med korsord, lexikon och sololja innan jag sticker till jobbet för här ska det stekas hud och lösas korsord på samma gång. jag och min grannkollega freija har kommit fram till att vi kommer nog bli mästare i korsord efter denna sommaren.  sjukt jobbigt och hetsigt jobb vi har! :) not...

nej nu ska jag ta brum fram till jobbet i stan, sedan ta en kopp kaffe och ett bad med mammsen i stugan.

xoxo


ialldefalld

en händelserik dag på många sätt..
åkte hem imorses vid halv elva tiden, bytte om och la på mig ett snyggt face, lämna nycklar på telefon huset, brumma iväg till spiken där jag rökte upp ett halfvt cigg paket innan tilda gjorde mig ett hjärtligt sällskap till stängning. fort till jobbet och lämna lite nödvändigheter, sen hem för möte med tjejerna på ett glas rosé, mamma och 2 snickare som bestod av pappa och hasse. hanna slutade redan kl 21 så vi tog oss dit på några glas innan strand där det inte var sjukt mycket folk precis, men vad kan man vänta sig en onsdag? jag jobbar iaf imorgon kl 12 så för mig var det lugna puckar, unnade mig själv några glas men på en bra mette-nivå :)



nu är det time för både mig och tilda att sova. hon ska upp klockan 06 och jag 10.30.
sleep tight


RSS 2.0