02.00

feel-good-mode, med början på terassen och slutet på cafét.

Förkväll på hovbyg


gggg-godkänd

Två minuters genomgång av tentan som vi hade förra fredagen och jag blev GODKÄND! Ska igla mig fast framför hemtentan några timmar och sen ska jag testa att tömma systembolaget på lite vin.
Date med mammi på terassen med ett glas vin ikväll innan jag och tjejerna ska till cafét och sila deras nya meny mellan tänderna. Ballex kör sitt andra pass där också så vi ska agera hennes försökskaniner :) 


.....


2o12 sommarplåga?


wednesday 28

Har köttat med hemtentan halva dan..gjorde en lov på stan och tog tydligen på mig spenderar-byxorna imorses, för tre nya plagg har flyttat in i garderoben.


strawberries on chocolate


pw 7.2

Har precis avklarat en långpromenad med Alex runt halva stan. Viftade tårna i vårvärmen & gjorde en lov barfota kring stans fulaste byggnad efteråt.


jumping in 2o1o


Margin Call


blå-vitt

Varit sjuk Villa hysteri på torget dom senaste timmarna. Kändes ett tag som ett finskt nyårsafton på tolv-slaget fast på vårkanten.
Känsel bortfall i händer och ben, blåsten förstör allt.
Arne Dahl & kebabgryta nu och kvällen är stjärtligt välkommen.


lose my mind till sommartid

Har alldeles för trevligt för att gå hem just nu även om jag borde. Sommartid och allt sånt tjafs härjar ofrivilligt i skallen. Låten är bra vilket fall.

Check check check

15 timmar på jobbet, check check check - för 1,5 timme sen. Räser till stan, hämtade upp anti och sitter nu under fläkten. Tjabbar tjejsnack, dricker ofantligt goda öl, ciggar som aldrig förr och väntar på att axweel ska komma hit & styra upp kvällen.


Långpanna

25,5 grader i solväggen, inte ett moln på himlen och bara 9 timmar kvar på jobbet. Ikväll är jag värd en kall öl, sådäså.


softis-högen

Det blev ingen tre-rätters middag men kött, sallad & rotfrukter räckte gott och väl. Lyans alla tekniska prylar är igång och vi är allmänt osociala ikväll.


D-vitamin


120323

Några avsnitt av skilda världar till morgonkaffet, fixade tenta i etik, 160 till Skövde på 20 min för att sparven skulle med tåget till la hufvudstad, pw tvärs igenom byn & avslutade med sit ups och kaffe på råda sport. Balkonghäng & kortspel nu i bikini. Bra fredag.


sk. vab

Kastat in handdukarna & slängt oss i tomelilla. Är hemma pga sjuk kombo - lollo med feber och jag med stukad handled. Svettats hela dagen i solen, om det hade varit mer grönska hade man kunnat tro att det var sommar ute.


day off

PW i stormen med sparven, easter shopping & kaffe i solen, rabblat lojalitetsprinciper & människosyner och cashat in dollartecken i ögonen - skatteåterbäringen i juni, check check check.
Håller på att koka rödbetor till kvällsmaten och gör researching for a film, dåligt utbud nu hmmm.


bakåfram

Om vi fullständigt har vänt på dygnet den senaste tiden? Japp japp & här ligger vi. Tv-serier, iPhone update's, fläkt pauser och annat trevligt tjafs sysslar vi med här hemma förstår ni.


halv åtta hos mek

 

Fyndade Halv åtta hos mig kokboken förra veckan som står fint på hyllan i köket. Planerat in tre-rätters middag på fredag, finns många mumsiga recept som kan silas mellan tänderna.


svennebanan goes arabic


Moneyball


Tisdagar med Morrie

Som alla andra Måndagar känns även denna som Söndag. Insnöad i boken "tisdagar med morrie" sen nån timme tillbaka, redovisning imorgon..


märta

På jobbet heter jag Märta.. Svårt och höra skillnaden tydligen, väldigt populärt namn på 30-talet. Ledig imorgon, vin/öl ikväll, smedens & Thörn's spelning.
I'm alive.


avicii


....

Gav stressen ett ansikte imorses - kaos på jobbet så bytte ut två i timmar i skolan mot 7 timmar på jobbet. Cash is king har jag hört.


st paddys

Kaffedejter, svikit Telia & bytt till trois, gråa filmkvällar, pannkakor, tenta-inlämning, chillaxat loss i spenderar-brallorna och torterat räkningar.
Kan även upplysa er om att imorgonkväll byter jag identitet till Shrek, st paddys.


120314

Iväg med kombon och fixa nya lurar. Nappade direkt på tre:s erbjudande, så två vita iphone 4S flyttar snart in i våra fickor :)


Street Kings

Lugna puckar på jobbet all day long..levt på kaffe & oset.
Myror i brallan efter jobbet så hängde med moffe, hade date med mami hemma på terassen & kapten röd gjorde sällskap på äventyr i byn. Teknik-internet-hjärnan fixade internetet, hemlagad pizza mättade magarna & nöjda ögon till Street kings 2.


plus

Solsken, plusgrader, promenad, kaffe & cruising i bumblebee. Kvällspass på jobbet, blev cruising även där men inte i rääserbilen dock..
Kombo paret är äntligen ägare till två Summerburst biljetter. Pang boom vilken helg det kommer bli... Oj oj oj.
Liggandes i våra soffor nu framför Straw Dogs. Mr Alarm ringer 05.45 - hard work work.


xx

Hade pusskalas med Viggo förut. Blöta och rätt så illaluktande.

 


lördag tror jag?

Känner mig ungefär som utsketet äpplemos..snorig och febrig tjej i morgonrock, där har ni mig.
Kopplades bort automatiskt när jag jobbade förut, alla fräna tanter och farbröder gör att jag går runt och ler hela tiden, haha.
Skilda världar ska göra come back i skärmen härnäst. Klockan ringer kl 06 imorgonbitti så något nattugglande blir det inget utav.

....

Välkomnades av tredje världskriget hemma och självklart väntade internetet på mig som ville bli klart. Kinesisk sörja i mina ögon utan att överdriva. Kombon gjorde ett kärt försök hon med... Inge vidare resultat där heller.

En av bilderna ska föreställa mat som vi åt nyss men ser mer ut som avföring, där av suddningen.. Ni kan va lugna, den smakade fantastic :)

 


mami-time

Kortis i plugget imorses - skrattanfall som vanligt på etiken och till kaffet fick vi afrikansk sång och andra läten framförda av ett gäng utbytesstudenter från Zambia :) Bumblebee fick följa med på äventyr efteråt, en hel del på dagens to do lista checkades av. Hämtade upp mamma och åkte hem till huset. Gjorde klart tentan på en timma, druckit mocka master coffee, lunchat och fått händer & fötter ompysslade. Fint det.
Kvällens bestyr är oklart so far men något får det bli för resten av helgen spenderar jag på jobbet.. Jobben rullar in som det ska igen, äntligen lite rutin på livet.

kvinnodagen tydligen.

Sovmorgon till 10 efter en natt på soffan. Ibland alltså.. får för mig att "sova i sängen går inte".

Kaffe, plugg och virr på stan. Blev inringd från jobbet där det var kaos så där har jag spenderat kvällen. Den gamla stammen har förgyllt ännu en kväll i mitt liv, underbara må ni tro.

Ligger nu nedbäddade i varsin soffa framför Arne. Allt är i vanlig ordning med andra ord. Lyan har blivit mitt Mekka. Tumb's up.


Ofrivilligt pluggmode

Varvar oboy & kaffe och silar det mellan tänderna. Tenta deadline på fredag. Döden har flyttat in i halsen och motivationen till plugg är nere i helvetet, så all fokus på att få upp den till mig.. Eller att jag gör ett besök där.


Walkie på kullen

Dubbel-måste va ute när solen är framme, mitt lilla kraftverk för att fungera som människa efter helgen..
Next up; promenad på kullen med syskonen reimers & alex.


fredagsmys

Lyan är tip top, hysteriskt cleaning-mode halva kvällen.. Räkor och vitt vin fick bli belöningen.


the day has come


Springtime

Äntligen.. trodde aldrig du skulle komma! Druckit kaffe och ciggelurat i solväggen nästan hela dagen, 3Bs uteservering och sparvens balkong.


99.1

Har gått och blivit mångsysslare på senare dar.
Backat med kärra like a boss - efter några minuters kurs med pappa bredvid sig gjorde resultat minsann, slipat, kladdat ner möbler och golv med målarfärg, rensat duschbrunnen & bråkat med borrmaskinen (ingen bra idé)..

Fredag den 2:a mars imorgon - innebär - att två väldigt saknade tjejer kommer hem efter 4 månader i Sydamerika. Nu väntar vår och sommar tillsammans <3


RSS 2.0