Jobbelijobbjobb

Ställde klockan på 7 imorses och med all rätt ringde det i telefonen strax efter och jag skulle va på jobbet så fort jag kunde. Idag blev det i vinninga, samt imorgon. Slutade nu klockan ett och börjar mitt andra jobb ikväll vid 17.30. Ska värma lite mat som väntar på mig och sen ska jag krypa ner under täcket i soffan och softilera.

Söndag is tha shet

Alla bara avskyr söndagar, men jag gör det inte. I love them. Har inte gjort ett jota på hela dagen förutom att hämta lollo på jobbet. Men en biltur hör till såklart. Tre kronor har gått varmt på vlc ända sen jag vakna och ska fortsätta i samma takt nu.
Tog det lugnt igår med tacomys och en sväng till strand innan allt folk hann komma för att höra på warm upen och säga hej till majsan som jobbade i garderoben.
Jobbar järnet hela veckan lång och klämmer in mina 4 jobb så gått det går :) Kör dag & kvällspass men på torsdag ska jag till Arlanda för att hämta hem mina efterlängtade snuttisar så då är jag hel ledig.


....

Jag & M bubblade i bubblet i 3 himla mysiga timmar igår och det behövdes verkligen. Skvallrade och drack öl, rensade luften ur varandra lite. Självklart hamnade vi på stadt, eller ja sallys. Tog första parkett med en gång vid rikard och där satt jag tills det stängde, haha. Han är grym på det han gör och han gjorde min kväll med soundet.
Konstig och rolig natt och det hela slutade med att jag och maja tog sängen och en annan fick ta golvet. Men det gick bra förutom att det var som en bastu i mitt lilla rum imorses när vi gick upp.

No alcohol for me tonight. Snöberg kommer hit om en liten stund på tacomys, ska hämta lollo på jobbet vid 21 och sen ska vi till strand  en snabbis för och höra på grabbarna som spelar :)

Friday baby

Nope, har inte tagit helg ännu. Ska fram på stan nu på ett möte, more job is checking in. Men SEN är det dags för helg. Det blir vin, kräftor och bad ikväll. Får se om vi hamnar hos Rick i sallys baren :)

'

Saknar mina snuttisar som fan idag och inte blir det mindre saknad utav att ha sett och hört dom 2 ggr idag. Två pangbrudar i aussie och om en vecka är dom hemma i lisch. Helt otroligt, 4 jävla månader. Vart tog dom vägen? Tiden går skrämmande fort. Jag har fått äran att hämta dom på arlanda nästa vecka, sådär kul väg med bil men det är ju dom faktiskt.. Kramkalas hela dan :)

På tal om något heelt annat så har det här med människors spelande i livet kommit på tal mycket idag, väldigt intressant. Alla spelar spelet olika och om det är bra eller dåligt märker man nog så småningom. Hur är det man brukar säga? "Är med man med i leken, får man leken tåla". Men det här med spel och lek är inget för mig :) det räcker att ränna omkring på jobbet hela dagarna och göra sånt med dom små liven. Behöver inte sånt i mitt "efter jobbet liv", det viktiigaste är att man litar och älskar sina vänner och familj. Och det gör jag mer än nånsin.

Har himla svårt att sova, ska ta och ringa en vän över en cigg så åker nog tröttmössan på sen.
Jobb, möte och träning imorgon.

...

Startar och avslutar varje dag med ett eller två avsnitt av tre kronor. Nu är jag helt fast, har börjat rulla in på säsong 3 :)
Ska ta bilen till jobbet nu. Bums iväg.
So long

Onsdag?

Jag har noll koll på dagarna den här veckan, stressful mind is what it is. Trodde att jag var ledig igår, men vid åtta-tiden ringde telefonen och jag fick jobbtider för hela veckan :) Älskar mitt jobb och alla ungar är supersöta. Även fast det är "lugna" dagar med spel, läsning och kladdande med målarfärg så är jag verkligen helt slut på kvällarna. Jobbar en kortis idag, bara 4 timmar fram till kl 13.
Då blir det promenad i solskenet :)

Snart kommer mina snuttisar hem! Kan knappt vänta på allt härjande tillsammans och våran reunion :)

Hujedamej

Just precis såhär känner jag mig för tillfället. Är totalt slutkörd efter en dag på jobbet med massa knattar. Kaffekoppen har varit fylld hela dagen och efter jobbet lika så.
What to do? Om jag napar nu är det omöjligt för mitt lag att somna i tid ikväll..

....

Tröttmössan sitter som den ska idag. Var på cafét igårkväll och hade det jättetrevligt, stapplade iväg till stadt där jag och matilda dansade konstant i 2 timmar. Tog ett break då och då för att släcka törsten och sen påt igen. Vaknade imorses och var helt blåslagen på knäna, ibland ska man välja dom plattaskorna framför skyskraporna....
Sängen har varit min bästis hela dagen. Snart ska vi äta fondue här hemma, mums. Efter det återgår jag till min tidigare ställning, sängläge.

I like fridays

Det är ett stort JA om man frågar ifall fredagar uppskattas mer när man jobbar än när man är arbetslös. Har jobbat som en liten jude hela veckan. Jag skulle ju ta det lugnt ikväll, men när det började pratas om vin på jobbet så sög det tarmen. Så här sitter jag och matilda, mätta och nybadade. Mami kom precis in och serverade kaffe och baylis. Snart bär det av till café o bar och sen får vi se om vi hamnar i hype eller i sängen.
Träffade mitt nya jobb idag och det gick hur bra som helst. Jag ska jobba 12 timmar i månaden med honom, allt ifrån bio till fika på stan blir det. Detta firas idag! Från att komma hem från Asien med noll jobb och inkomst till att sitta med 3 jobb på bara 2 veckor :) Det är bra jobbat :)
Have a nice evening!

just dä

Glömde ju att berätta att direkt efter jobbet imorn ska jag träffa mitt nya jobb. Med andra ord, ska bli kontaktperson till en kille, så jag ska träffa honom och hans mamma samt min nya chef. Det ska bli sjukt roligt :) Ska bli kontakperson till ett x-antal personer, så det är så mitt liv kommer att se den här våren. Dagisfröken och kontaktperson i en blandad kompott. Me like ö lått.

Soooolsidan

Tjuvkikade på avsnittet som visas på söndag redan nu i måndags & tisdags. Låg bokstavligt talat och apgarva titt som tätt, det var det roligaste avsnittet som gjorts. Så det laddas hem nu och ska ses igen, behöver skratta av mig lite :)
Jobbet gick som smort idag med. Drack kaffe, spelade spel, tittade på bernad & bianca och var ute och lekte i snön. Imorgon är det fredag, vilket innebär fredagsmys på dagiset. Jobbar från 7.15 till 15.15, skönt att sluta hyffsat tidigt. Blir nog fredagsmys på hemmaplan med efteråt. I need to get some rest.

Who's that chick?

Den låten har gått på repeat hela f.m och kvällen, grym låt! fhuh fhuh. Alla snoriga barn har smittat mig så jag kom hem och lät likadant som dom efter jobbet förut. Host host och en snuva som heter duga. Det var inget jag beställde och absolut inte läge för det nu. Så just nu lever jag på alvedon, kan jang och echinaforce.
Sveriges mästerkock är på tvn och när det är slut ska jag hämta upp lollo på jobbet och sen åka vidare till nattis. Kärringarna börjar ta form i vardagen så vi tänkte, varför inte börja lägga ett sånt där tusen bitars pussel?

Jobb rullar in som det ska

...Det går bra nu :) Har jobbat varje dag utom nu i helgen sen jag skrev in mig i poolen och fortsätter så veckan ut. Och . Nice när det börjar stå plus istället för minus på kontot, haha
Imorgonbitti ska jag besöka ortopeden med min kära tumme som aldrig riktigt vill bli helt 100 efter olyckan, inte kul med en sjuk tumme och ännu tråkigare med bandage.

Time for: Tre kronor


13 feb

Kvällen/natten igår spenderades på alla möjliga slags uteställen, vi gick från det ena till det andra. Det blev ett jädra gött och blandat lidköpingsgäng tillslut, hur kul som helst :) Ramlade in genom dörren vid 5 tiden imorses och då däckade en hög slagna hjältar ganska gott efter många om och men.

Jag åkte dit på att köra hem idag, grabbarna var inte riktigt i form för det så jag fick ställa upp för laget helt enkelt.
Känner efter hur mycket energi jag äger och har just nu, ifall jag orkar ta mig nånstans eller om jag ska ligga kvar här? Lite segt att inte veta om jag ska jobba imorgon eller inte, det negativa med att vara inskriven i vikariepoolen. Jag får ställa in mig på att dom ringer kl 7, annars funkar det inte.

Here it comes

Now i'm here på stockholmsgatan i snöbergs fina lya. 4 brudar har sprungit runt här som vi brudar gör när vi ska ut och köra klackarna i taket. Hinkar här och där, matlagning i handduk och en cigg i det kalla helvete i mellan åt. Maten står på bordet och ska snart ner i magen, sen återgår vi till vinet.
Vi avslutar med ett slurp och får se vart kvällen tar oss :)

Saturday plans

Imorgon drass jag iväg till götlaborg och hälsar på snöberg och en box vin.
Sounds good in my ears.

10 feb,

Klockan 7.04 ringde luren imorses och jag fick hoppa in som dagisfröken efter 1 timme.  I'm like a fucking dead child right now. Har slocknat från och till i soffan sen jag kom hem vid fyra tiden, men nu ska jag rulla bort till lollo och vidare för shopping av godis innan vi kör en film. Mer än så orkar inte mitt huvud med idag. Hard work imorgon med, undra om fröken mettsson ska göra en snögubbe på nr 2 då?

17.03

Har halkat runt tillsammans med matilda till råda och tillbaks till staden i över en timma. Nu ska vi ställa oss och laga Carbonara till våra hungriga magar :)

Sunshine baby


No stress

Mysmode is on today och jag har ännu inte klivit ur pyjamasen. Snart ska PUSS ses, andra filmen idag med Alexander Skarsgård.

Thank God it's sunday/monday

Som sagt i det tidigare inlägget så var ju ludde här över helgen och vi slog klackarna i taket både fredag och lördag. Jag har lekt överkört godståg i kroppen och skallen hela dagen igår och heeela dagen idag, så kudden har legat varmt om hjärtat denna helgen.
Nu ikväll blev jag bjuden på kalas hos matilda, god mat och solsidan serverades innan vi rullade vidare för en fortsatt myskväll i nattis slott framför wallander :)
Väntar in en beck film som börjar på tvn om en halvtimme. En perfekt söndag!

Måndag-fredag-helg

Går veckorna sinnesfort eller går dom bara helt normalt fort även fast det ändå känns som om det bara är måndag och vips så är det fredag..? Vilket ilands problem.

Ludde kom hem idag och hälsar på ett par dagar=) firade det med en fika på stan med hela hans harem på plats ink sin mami, riktigt mysigt. Så helgen kommer innehålla vin, utgång och eventuellt ett titt in på det nya 'gabbes'/the view.
Imorgonbitti kl 11 ska jag göra en ultraljudsröntgen, hoppas hoppas på att jag slipper det här jävla gipset. Snacka handikappad.se.
På med pällen o ut i kylan på en cigg med ludde.
God natt

Shit happens

Hände en liten olycka på jobbet/lrk igår så det hela slutade med att jag hamnade på akuten och fick komma hem gipsad och vänsterhänt. Tur var väl att det bara var jag som tog skada av det hela.
Har precis fått lunch hos min kära mormor och nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bädda ner mig i soffan framför en bra film :)

coffee addicted

Sängen har aldrig varit så uppskattad och skön sen jag kom hem.. I vanlig ordning vid den här tiden så väntar jag på kaffet och sällskapet. Vi kör kafferep här hela dagarna, nån går och en annan kommer och byter av, perfa!
Men ikväll ska jag faktiskt till ridhuset och jobba som ledsagare i några timmar, can't wait till att äntligen får göra lite nytta i mitt lilla liv :)

RSS 2.0