Friday night

Det är fredagkväll och jag befinner mig i soffan framför Beck by myself. Mina vänner är ute på äventyr lite överallt så jag valde en lugnkväll eftersom jag ska jobba imorgon. Ibland är det skönt och behövligt med lite egen tid för sig själv så jag överlever nog :)

Nu ska jag pausa filmen för en cigg och ett samtal till majsan.

Ha en bra kväll allihopa :) 

Good morning.

Idag är jag helt dödstrött. Varför? Det vet jag inte, eftersom jag kom i säng i tid inatt. Men nu har jag iaf sovit sen kl 14.00 så nu borde jag hålla mig vaken tills det är sovdags nästa gång igen :)
Well, igår blev det lite vinkväll hemma hos matilda och sedan rymd. Helt okej kväll.

Kl 19.00 ikväll ska jag louise och natali på modevisning som olivia ska gå i på Rörstrand. Ingen aning om vad hon går modell för överhuvudtaget, men men, man kan inte veta allt här i världen. Det får helt enkelt bli en överraskning.


Back to school tomorrow efter 2 veckors ledighet.  I'm not so excited.


Ska alldeles strax gå iväg till louise, det är bara att hoppas på att man inte försvinner i snön på vägen.


Tv4 play..

Vad hade jag gjort utan denna skapelse? Tv4play och svtplay är helt suveräna när man är sån som mig som gör annat på kvällarna än att kolla på mina älskade tv-program, hatar att missa dom men när man umgås med såna som inte alls vill se det så har man inget annat val :) Familjen annorlunda kan nog vara det bästa programmet som går på tvn just nu, näst efter halv åtta hos mig såklart. Skrattade mig nästan igenom hela senaste fam. annorlunda avsnittet nyss. Haha. I just lööve it.

Snön fortsätter att falla utanför fönstret. Gjorde lite té till mig och pappa förut när jag kom och det gjorde susen till en frusen kropp som min var. Strax så kommer louise över på ännu mer té, cigg och skvaller.


Familjen Johansson är min favorit :)



Tisdag och ledig

Så här står det idag på nlt.se;

"De la Gardie stängt även onsdag

De la Gardiegymnasiet i Lidköping kommer att vara stängt även på onsdag.

– Vår ambition är att öppna på torsdag, säger Jan Fransson, utbildningschef till NLT.

Kommunen har skottat skolans tak i två dagar men det räcker inte. Arbetet fortsätter under onsdagen"


Jaja, jag klagar inte :) ska fram på stan nu med louise & matilda, en öl på café o bar tror jag det får bli också för att fira våran underbara ledighet och vädret såklart. Solen menar jag då :)


När kan man ta på sig skinnjackan & conversen utan att frysa arslet av sig? den dagen ljublar jag!




Bara för en dag..

så älskar jag snön. Fick besked om att det inte var någon skola imorgon för risk för snöras och ingen har väl grinat mindre när man får en extra ledig dag. För övrigt så har den här dagen har varit fruktansvärt trååååkig, jag var tvungen att lägga mig och sova för att fördriva tiden förut. illa.

Men nu ska jag iaf få röra på fläsket bort till alexandra som jag inte har träffat på några veckor :) 

 

Lucky day

Dålig uppdatering av mig... I know men har man lov så har man. Jag har endast tagit det cool lugnt hela veckan lång. Sovmorgnar, gjort stan på dagen och sedan film på kvällarna. Precis så som det ska vara.

Ikväll blir det den vanliga visan. Middag med min andra hälft och familjen, bad & vin och maybe utgång. Ikväll överväger jag faktiskt till att skippa teket. Ska till gbg imorgon och då vill jag vara piggelin och inte röten och trött.


Enligt mitt kära horoskop som jag följer varje dag så ska detta var min turdag och även imorgon. Får se om det verkligen stämmer.




14 feb,

Alla hjärtans dag o söndag...vilket oftast brukar betyda skola imorn. Men inte den här gången. Har en veckas grymt och efterlängtat lov framför mig. Jävligt tjont.

Inatt fick jag ett samtal från italien/louise. Konstigt att äntligen få höra hennes röst som jag itne gjort på väldigt länge..för länge. Hon var onykter, glad och hade massor att berätta. Hörde ungefär hälften av det hon sa :) men imorn kommer dem äntligen hem och då är det en stor update som gäller.

Nu ska jag ut med mamma på äventyr och även en alla hjärtansdag fika hovby ska hinnas med.



Tjingelong.


dead woman

Blev mindre sömn inatt än vad jag ville haft. Envisades med att fönstret skulle vara öppet, så när jag vakna imorses var det näst intill minusgrader i rummet. Grattis. Så idag ser man inget mer i mitt face än gäspingar stup i kvarten.

Sitter och lyssnar igenom min nya grymma spellista på ipoden. Ska fram på stan med matilda vid ett tiden, hon ska inviga bolaget och jag ska in på jobbet och checka mitt schema.



Ikväll hittar ni oss på rymd.


datumamore. ad defendendum

Godnatt allesammans och även till louise, alex och josse som befinner sig i italy :)
Ska krypa till kojs bredvid m och fortsätta se på underbara satc nu.


....

Vad saker och ting kan misstolkas och gå över styr ibland. Den ena förvärrar saken efter den andra och tillslut blir det pannkaka av alltihopa. Man får försöka att göra det bästa utav situationen och gå vidare. Tur att man har sina flends.

På tal om något helt annat så fyller faktiskt min goda vän Matilda 20 år idag :) och det ska firas imorgon och lite extra mycket om några veckor.

Har precis varit hos mormor som bjöd på våfflor och kaffe.
Nu blir det en cigg och ett samtal innan jag lägger mig i sängen framför SATC och laddar inför klints handbollsmatch kl 19.40 på idrottens hus.



En glad 20 åring :)

Morsning korsning.


Better run.

Puh, mitt huvud sprängs snart. Tog nyss en dusch som hjälp på traven att rensa mitt huvud från alla dess stressobjekt som den har att röra sig med. Skolan, körkortet, jobb och studenten står mig änna upp i halsen. Spyr snart på det.
Skulle vara skönt att komma bort en helg, bara ligga inne på ett hotellrum med en vit gosig morgonrock på sig och inte röra sig ur fläcken. Det var tanken om nån helg, men det blev lite ändring i planeringen, som vanligt.


Ska lägga mig i sängen nu med diverse böcker och lägga undan ett kål på skolarbetet innan min andra hälft kommer.



 



....

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Fucking A

Det skulle förbli och vara en nykter kväll men efter ett samtal i f.m om middag ute och ledighet imorn så sket vi i det ganska hårt. Efterfest efterfest efterfest är det som gäller nu. Imorn blir det campingen pä relax avdl. Kan bli sweet. Nu vill jag hem och sova. Natti.

Sweet dreams.

Är egentligen inte alls på skrivhumör idag och har absolut inget vettigt att komma med, som vanligt? Men nu är det tidsfördriv på g.
 
Jobbar inte idag för en gång skull, iofs är mitt schema självförvållat men ibland vill man vara ledig en e.m. Det är inte ofta jag får chansen att kunna gå på stan, ta en fika med dom man inte har träffat på länge eller bara åka hem och slappa utan att passa någon tid. Allt detta ska jag iaf göra idag.
Ska ta en fika med amanda och hanna om cirkus 1 timme. Alldelles för länge jag såg dom!
Och om jag får in i schemat så ska jag hem till min älskade mormor och krama om henne :)







Wawa!



Den här spelades flitigt på vägen till gbg i lördags!




RSS 2.0