Fuck a duck

Jag skulle absolut inte sovit den timmen förut vid 20 tiden. Brukar aldrig ha problem med att gå och lägga mig i tid i vilket fall, men nu är jag skitpigg och kan absolut inte sova. Har kollat på eva&adam och satte precis på nintendo 64- mario cart. Om jag känner mig rätt så kommer jag nog sitta framför det ett bra tag. Skyll dig själv tänker ni. Jag med. Men det är ju helg imorn så då får jag sova ruset av mig.
Prata precis med majsan som är påväg till bogrens, nästan nära att jag följde med där ett tag men jag backa i sista sekund. Bäst så kanske.

Nej nu måste jag fortsätta med spelet. Sov gott.

Halv 8 hos mig

Jag och mamma ligger i varsin soffa och ser på halv 8 hos mig. Fullkomligt älskar det programmet och mamma med för den delen. Har skrattat åt henne hela kvällen, hon har den effekten. Haha.
Just nu skulle jag egentligen befinna mig hos lollo, men jag lovade att komma i reklamen istället. Ska stämma av lite hos henne innan vi ska åka iväg till bion. Folk säger att den är en besvikelse och enligt maja så hade man tydligen sett hela filmen om man hade sett trailern, men som tur är så har jag inte gjort det. Jaja, vi får väl se vad vi tycker när vi sett den.

Kram på er.

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon på er!
Från att vakna och ligga i sängen pigg som en mört så har jag precis läst nlt och lagt mig i soffan framför tv4 nyheterna. Maja ligger fortfarande kvar i sängen..som vanligt, trött tjej det där. Men med lite god frukost så kommer hon nog upp och gör mig sällskap. 

I eftermiddag ska jag till trafikskolan och ikväll ska jag, amanda och hanna gå och se New moon :)

Ha en bra dag. Mors.

Tisdag

Dålig uppdatering från min sida. I know. Har varit för trött för att överhuvudtaget sitta vid en dator det senaste.
Helgen var superbra, i fredags var det överraskningsfest hos rasmus och lördags lagade jag och lollo mat hos mig. Det skulle vara en nykter kväll, men efter robinson så drog vi på förfest och sen var i dimman fram till söndag morgon.

Senare ska jag iväg till trafikskolan och plugga teori. Annars inget planerat.


bubbel

Kom precis hem från en snabb sväng på stan. Laddar go musik och väntar in maja och klint. Vi ska hoppa i poolen och ta ett glas vin innan det bär iväg på andra roligheter. Är egentligen inte sugen på röj, men man får väl ställa upp för laget och ta en lugnare kväll imorn istället.

HA en trevlig kväll.

Sovmorgon.

Blev ingen hemgång igår, gjorde istället alexandra sällskap i sängen. Vid tolvtiden inatt fick hon för sig att vi skulle se på paranormal activites, men vi såg bara en halvtimme, tror vi var för trötta för att orka vara inne i filmen. I alla fall jag.
Började klockan 8 idag och jag var bara tvungen att vara på den lektionen. Självklart så blir vi väckta 09.44 av att öge ringer. Ingen panik, det är fredag, efter 10 är på tv och nybryggt kaffe ska drickas. Det bara inte går att stressa då. Big no. Men snart så.

Hej sålänge.

 


at alex place.

Halvligger i soffan hos alex, ser på tv4 nyheterna, inget jätte intressant måste jag erkänna. Kanske kommer med bättre väder? Men vad jag har sett ser det mörkt ut på den fronten. Idag har jag varit lite småledig från plugget, var på besök hos tdlk och på körskolan. Känns superbra att äntligen tagit tummen ur och börjat med det. Om några månader har jag kortet i min hand :) :)

Ska strax hem och se på håkan bråkan, men innan det ska jag träffa amanda på en cigg och babbel.
Fredag imorn, lite vin ska förtäras med bra sällskap så det kan nog bli en bra kväll.

See ya.


tired.

Helgen hos hanna och äpplet var grym. Åkte hem i skaplig tid igår och när jag kom innan för dörren hemma var det dusch och däck i sängen som gällde. Sov som en stock hela dagen/kvällen men tog en paus från det för en träff med amanda. Kan dock inte förstå hur jag är så trött idag, tidig sänggång ikväll tror jag.
Strax ska slänga pluggböckerna åt sidan och traska fram på stan till amanda och ap, tror det blir lite planering om nyår, får se vad vi kommer fram till.
Just det, i eftermiddag ska jag bli vaccinerad mot svinis. Usch jag som verkligen hatar sprutor.

Mys

Nu har vi placerat oss i soffan efter en tur på stan och fika på waynes coffee, där snackar vi gott kaffe. Igårkväll blev det en lugn hemmakväll med vin och johan falk men ikväll tänkte vi gå lös. Hanna ska bjuda oss på mojito, bra brud det där! Har inga direkta planer var vi ska ta vägen, men vi har bestämt att vi tar det som det kommer.. blir bäst då :)

So long.


Hey Karlstad

sitter och väntar på att amanda, tidsoptimisten själv, efter clara då förstås. :) om dryga 2 timmar är vi framme hos hanna. ska bli så skönt att komma bort från denna håla, en helg är perfekt.

måste också gratta beccis som fick sitt körkort för någon timma sen, oj oj oj vad det ska ut och köras nu. jag ska faktiskt ta tag i körskolan nästa vecka, börjar känna en aning press och stress.

ha en bra helg, för det ska jag ha. puss

fort ska det gå.

oj vad dagarna springer iväg, redan fredag imorn och det gillar vi skarpt.
Jag och Amanda bestämde igår för att åka iväg över helgen, komma bort och andas lite Karlstads luft istället för Lidköpingsk. Har faktiskt aldrig varit i karlstad , varken jag eller a så den ska givetvis utforskas på alla sätt och vis.


Rastlös var ordet.

Se där, nu har väl jag hamnat här igen.

Hinner inte med något skrivande nu, mer än att jag ska ut och byta ett par ord med nilsson nu.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0