DUBBEL-TOPPEN

Det var länge sen jag mådde såhär jävla bra, har abolut inget att klaga på :)

skolan blev heeelt klar igår, gick till café o bar och firade med en öl, efter en nap hemma blev det shopping med mamma så nu är jag klädd för jobbet och sommaren :)

fick mig en redig rådjurssadel från solariet igår, så vi ska snart åka till jobbet och ladda för kvällens bravader, då det är BONNARUNDAN. Haha, ska bli så utihelvetes roligt.


hoppas ni mår lika bra som mig :) dock mår jag nog inte lika bra imorgon...skallebank.se


BOS vs Rasmus Seerbach - Natteravn (Benji Of Sweden Remix)


Blöh

Inget verka vilja funka för mitt lag idag. Försöker att installera microsoft office paketet, men det vill säg inte riktigt. P.A.N.I.K. Fick tillåtelse för chefen att vara hemma imorn f.m för att nångång hinna plugga, så det var skönt. Funderar på att ta en promenad senare och lufta skallen ifrån allt...puh

Finally!

Äntligen är min balklänning klar, var och provade den imorses och den blev mycket finare än väntat :) balskorna  klickade jag precis hem, så nu är jag fullbordad för den dagen. Jag hoppar att lägga ut bilder på det, det får ni se på självaste baldagen istället.

Just nu sitter jag med mina sista skolarbeten. På fredag är det sista avklarat och då kommer jag vara på bättre humör än nånsin!

Saturday night

Spenderar kvällen på målaregatan, rötjutet är framme och vännerna är här. Jag tror det viktigaste var medräknat :) Musiken ska vi kanske inte glömma heller..
Bilder kommer imorgon :)

Lovely...

Är tutalt mörbultad i kroppen, gick milen igår och idag paddlade vi kanot i cirkus 3 timmar. Mina axlar och armar kommer få sig en rejäl omgång imorgon. Men det är då det. Idag är idag och jag ska snart till jobbet och göra lite nytta. Helgen blir väldigt lugn, plugg och körning är planen, sen vad det blir av det hela får bli en överraskning.


Yesterdaay


Vi avsluta promenaden vid utkiksplatsen



Jasminträd fanns det mycket av i råda, luktar helvétiskt gott


Fuck a duck!

Abhooo, insåg nog inte innan hur mycket jag har kvar i skolan och betygen sätts sista maj. Panik? Lite smått, JA. Om jag inte går in i väggen idag gör jag nog det imorgon känner jag. Får nog gå till skolan varje morgon innan praktiken/jobbet och plugga på. hejja hejja.
dra åt helvete vad jag ska fira när allt detta är klart.

:)

Det blev en mysigkväll med tjejerna igår. Först anna anka med lollo hos matilda och vid 22 tiden åkte vi och balkonghängde med dom andra hos a/m. Medans alex blev snurrig i bollen efter 4st 3,5%, haha så satt vi andra nyktra och kedjerökte samtidigt som vi kom in på alla möjliga intressanta samtals områden. Planerade lite inför studentdagen och att våra liv knappt har börjat. Den 12 juni efter balen, då börjar mitt liv. Från scratch.

nä nu ska jag göra maja sällskap i soffan sedan blir det stenhårt plugg i skolan innan jag ska in till jobbet och jobba gratis i några timmar.

mors

Levande begravd

Har skrattat mig igenom dagen på jobbet tillsammans med bryllingen, like always :) vårat got to do som ska va klart när chefen är tillbaka är påväg åt rätt håll.

Maten är snart klar och ikväll blir det mys i soffan framför beck - levande begravd, som inte ens har släppts på bio! vi kan nog inte förvänta oss det bästa ljudet och bilden, men whatever. det går inte att tycka en beck film är dålig, oavsett. 

 


Inna - Hot (Play & Win Club Version)


i'm smiling

äntligen tittar lite sol fram bakom alla äckliga moln. sitter för tillfället med min studentmjukis och lyssnar på klassens låtlista inför student natten. vårt tjejgäng har en egen, snäppet grymmare låtlista som ska spelas på dagen runt torget. 22 dagar kvar nu. feeeels good och jag längtar arslet av mig!!! :)
det enda som får och tar plats i mitt huvud nu är jobb jobb jobb jobb och skolan på ett hörn, när det hinns med.

igår var jag och prövade, eeh ja min såkallade balklänning som bestod av ett litet tyg mönster som ska bli bröstpartiet. fick ett litet hum på hur det kommer se ut, men om en vecka hänger den i min garderob :)

nu en koppkaffe innan jag ska möta upp tess och ta sällskap till jobbet.




heey

tjoklo
jag hade definitivt inte lipat för ett par timmar till i sängen men jobbet kallar och den här veckan stinker det verkligen kaos och stress om det. jag och therese har massor att göra fram tills den sista maj, men vi klarar det. teamwork är något vi är bra på :)

fick tid och datum till teoriprovet + uppkörningen i fredags. större klump i magen fick man nog leta efter. abhooo. teoriboken får från och med nu följa med överallt. jajjemän.


 

fyra veckor, tjohoo

om fyra veckor idag springer vi ut, helt sjukt. 12 års skolgång är slut och man ska ut i arbetslivet :) detta ska givetvis firas ikväll med mina nära och kära.
men först står en körlektion och jobb till 18 på schemat.

ha en bra dag


vrölmys

usch vad det är tråkigt att sova själv, finns inget värre. så därför ska jag åka iväg och göra två godingar sällskap över natten :)


hola

idag mår jag fint som snus. det blev lugn kväll igår med middag och bio, så idag kan ingen bakfylla hindra mig till något :)

bilen som jag fick av m&p i torsdags är nystädad och klar för att köra, så det ska jag göra nu.

ikväll ska jag och lollo på födelsedagsfest, dubbel-like.


här är min pärla :)




...

ligger i sängen bredvid en sjukling. ska kolla klart på svenska hollywood fruar innan det blir godnatt för mig med.

imorgonbitti ska jag på rättegång och stötta en vän. får hoppas att det går bra!

sleep tight you all

RSS 2.0