#memories

Lata dagar som idag har man tid till att titta igenom "gamla" kort. Ser tillbaka på the best trip ever & längtar efter alla grabbs i Goa - hittat en biljett den 23 nov, ska haffa den en vacker dag.
,
Annars har jag bott i mina nya träningsbrallor sen igårkväll. Invigde dom då med en promenad bort till Vic som var på jobbet - hjälpte till med ett handtag och gjorde lite nytta bland alla papper och mappar.
,
Chillaxar i soffan, ska ta tummen ur om en liten stund och åka till Campus.

....


-

Börjat och vända på dygnet, går fortare än vad man tror. Är inne på film nr 3 för dagen, har pausat med skjutsning & kvällsmacka och te. Men nu fick datorn följa med till balkongen på en ciggeluring samtidigt som luftslottet som sprängdes ses - tröttnar aldrig på dom filmerna.
Ska försöka ladda batterierna så fort filmen är slut.

Lediga dagar


Favoriten


Adele knows her shit


Super awesome


Sovmorgon och hel dag med mor

Tog en välförtjänt sovmorgon - Åkte hem och tog en kopp kaffe med mami innan vi gjorde ett varv på stan i minin och åt lunch.

 

Luktar gott, turban i håret och gungar runt i lyan medan jag sminkar mig. 8-års kalas om en liten stund.

 

Mors


En helg på kusten

I vanlig ordning på fredagar gick thörns bil mot kusten. Min andra hälft kunde följa med men min tredje fick stanna hemma i soffan tyvärr. Så det vägde upp även om det hade vart utomordentligt ifall hela visan var hel. Jojo. Båten är parkerad snyggt utanför hamnen 4, sakta men säkert påväg in i dimman & håller tummarna för en fin dag imorn på sjön med fint väder! XoXo

RSS 2.0