Kräftkalas, kräftkalas

Gjorde min andra lediga dag i Göteborg. Tog tåget med tjejerna imorses och öppna plånkan inne på HM...Sjukt ful lång klänning, visade det sig när jag kom hem till mammi. puts väck med den imorn..
Bort med den & in med en fräsch väska från Zara. Fick uppgiften att köra miltons ärta hem, jajjamänsan, första gången i gbg:s hysteriska trafik. Anyway, vi överlevde i alla fall.

Kräftkalaset hos Herman var great. Lagom mycket dryck, cigg, prat & musik...Eller njae, musiken kunde hållt på ett bra tag till men vad ska man göra när säkringen går?

Kom på förut, att ikväll kunde jag fira med alkohol tills jag storkna för inget jobb väntar lördag kl 10. Klagar jag? Yes!
Första lördagen på 12 veckor jag kan ligga kvar hur läänge jag vill..

sleep tight sleepy-heads

First day

....mellan två jobb. Fick sova ut och vakna upp bredvid ett migränfall. Lunch hos mormor & en shoppingdag på stan med Maja. Hade med mig ett par svarta leggins med dragkedja & en ljusblå mag-tröja hem. Åkte på my body på direkten.

Kusinerna Carlson är på g hit för skvaller & en rök.

Visit or not visit

Sitter & kikar på tågbiljetter till Stockholm. Ludde ställer till med utflyttningskalas i helgen nämligen. En hel helg med han & karro är ju något utav det roligaste :)


En rajtantajtan helg eller en tant helg?
Det är frågan.


Love the way you lie

Yes och ja, denna bloggen sjunger verkligen på sista versen, men whata heck..

Gjorde det bästa jag vet för en stund sen.. satte mig i bilen, hög musik, värme, i mörker. Den gula faran gick till landet.

Last day at work imorn, känns både bra & dåligt. Kommer för första gången på vääääldigt länge få känna känslan att "inte göra ett skit" eller "ha något planerat". Ta dagen som den kommer. Efter en vecka kommer jag nog vara Klas klättermus, iofs. 
 
Nattlinnet har åkt på och jag ska slänga mig i sängen bredvid dose.


Puh

Är inte riktigt van vid att jobba såhär hårt om dagarna nu när jag är tillbaka i staden. Det där kaffe-drickandet och småtjötet med dom trevliga kunderna några gånger om dagen is gone. :) Faast, I kinda like it...
Jag och tess har haft värsta teamworket på jobbet idag. Nära ögat att Filippa Reinfeldt kom in och besökte oss innan stängning, men så blev inte fallet. Kände inte riktigt för att leka paparazzi.

Have been in tha lya all night & nu hojtar verkligen kudden efter mitt face.



Goggi


Vaknade upp i stugan med att solen stack fram genom persinnerna, det kallar jag att vakna på rätt sida :) nu är jag i stan igen, hoppade in hos reimers en snabbis och nu ska jag till my grand mother and eat some breakfast samt hennes nybakta bullar.

 


Here I am

Ett litet break and here I am. Jobbar endast 4 timmars dagar denna veckan, fram tills på lördag. Då jag stänger butiken för säsongen. Det ska firas kan jag lova & till Spiken åker jag nog inte mer denna sommaren. Skulle kunna köra den vägen med förbundna ögon.

Hösten har slått ut inom mig. Lugna kvällar hemma&i stugan, tända ljus och god mat. me like. Även om jag inte har gjort något annat än att jobba och fått en shorts-bränna som heter duga den här sommaren så är jag nöjd. Sjuktbra av mig att jag uttrycker mig som att sommaren är slut, det är den inte, men inte långt ifrån.

Brum är törstig så det ska jag åtgärda innan jag ska ut på äventyr lite överallt.



Foodtajm

Been sleeping tills nu. Legat i soffan helt livlös och okontaktbar. Spaghetti & körrfärsås ska lagas kl 19.30. Men först, ta fram dammsugaren.

Kelis - Acapella





A big fat smile

En sak är säker, jag kommer att åka ifrån den här mögliga staden i oktober med ett stort leende på läpparna :) det sista jag vill är att ruttna här, i lisch. här sitter man fast, möglar, gror och helt out of mind.
Jag ser mig själv med en ryggsäck och en keps uppe i bergen. Jävligt fräsch, brun och sund.

Kommer nog tillbaka, iofs, men det är när familj och sånt där är dags. 



Tanken var bio ikväll, men det blev häng i soffan framför Så olika. Ännu en bra film som måste ses minst 2 ggr innan man dör. Kan heller inte förstå att jag är LEDIG imorgon/idag. Känns som att jag har jobbat konstant i hela mitt liv och snytit mig lika länge, typ.

Imorn är planen att tvätta, plocka iordning i huset, göra bilen snygg invändigt(dammsuga), fika med anna och göra lite ärenden. This kind of stuff jag aldrig annars kan eller hinna göra :)

Näsan rinner och sängen kallar.


Söndag, jobb och hosta



Har fått tillbaka min jävla hosta, vilket har lett till ett få antal sömntimmar. Men när det ändå regnar ute på det så stör det mig inte alls att åka och tjäna lite cash. Soffan är kvar tills ikväll :)
Efter work igår skjutsade jag Freja till hennes Ö. Inte till ön ordagrant eftersom min bil inte är någon båt. Blir lika fascinerad varje gång hon berättar om det, don't ask why. De lever en hel sommar utan;
Dusch, el, tv, civilisation, vanlig hederlig toalett..you name it.  Sånt som jag skulle ha väldigt svårt att klara mig utan...
Well..hämtade upp Rang, åkte till hjertberg för att köpa kvällsmat till oss och öberg. Det blev itne riktigt som vi hade tänkt oss. Samtidigt som jag och rang kom ut till Filsbäck för att lämna en snusdosa till pappa så blir vi tvingade i oss deras goda mat. Så vi slapp helt enkelt slabb i disken.

Hittade filmen 21 i någon fynd hylla på hjertbergs igår och den åkte bums i korgen. Bland den bästa filmen jag vet. Vi satt som fastklistrade framför tv:n ända in till småtimmarna.

My mother and father is waiting...skulle ha hämtat dom för 4 minuter sen i filsbäck. fhuh

Rock on!


RSS 2.0